Zobrazit přihlášovací formulář

Šedé autíčkové harem tepláky, oranžová šňůrka 8-9y

Administrace

Šedé autíčkové harem tepláky, oranžová šňůrka 8-9y

79 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 59 Kč
... nabízím nošené, maximálně pohodlné, volnočasové chlapecké kalhoty /tepláky/ v módním střihu, ve velice atraktivním provedení. Tepláky jsou v odstínu šedá melánž, po celé ploše jsou výrazné obrázky aut (černý potisk). Kalhoty mají mírně snížený sed alá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Šedé autíčkové harem tepláky, oranžová šňůrka 8-9y

79 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... nabízím nošené, maximálně pohodlné, volnočasové chlapecké kalhoty /tepláky/ v módním střihu, ve velice atraktivním provedení. Tepláky jsou v odstínu šedá melánž, po celé ploše jsou výrazné obrázky aut (černý potisk). Kalhoty mají mírně snížený sed alá harem styl. Mají elastický pas + výraznou oranžovou funkční šňůrku. Celkové dobře propracované, 2x boční kapsy na kovový retro zip, žebrované lemy. Po rubu je chloupek. Kvalitní silnější materiál, vhodné i na chladnější léto. Budou vypadat skvěle spíše na štíhlém chlapečkovi. Jsou používané, velmi oblíbené, avšak stále parádní. Upozorňuji na levé koleno, které je skoro prodřené (ještě ne díra, ale bude asi chtít časem opravit či aplikovat nášivku, apod.). Vše je detailně popsáno, nafoceno, zohledněno v ceně. Pořizovací cena 399 Kč. Ihned k odeslání (případně osobní odběr Ostrava).

**************************

Materiál:
bavlna 80%, polyester 20%, praní na 40 stupňů

**************************

Ušetřete na poštovném ! Sledujte i další nabídky našeho obchůdku a nechte si zaslat více věcí v jednom balíku. Možno kombinovat spotřební zboží i textil. Balík do určité velikosti možno rovněž zaslat přes Zásilkovnu. Více info na dotaz ✿

**************************
  • Značka

    H&M

  • Velikost

    134

  • Rozměry

    délka 84 cm, vnitřní nohavice 63 cm, pas 29 cm (měřeno v nenataženém stavu), pas je velmi pružný a lze stáhnout funkční šňůrkou.

  • 18. 3. 2022, 11:40

  • Zobrazení

    599

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

MODRÁ jarní softshell bunda, vel. 6 let

Kategorie