Zobrazit přihlášovací formulář

ČERVENÝ batoh + deštník Peppa Pig, 3y

Administrace

ČERVENÝ batoh + deštník Peppa Pig, 3y

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 79 Kč
... nabízím velice zdařilý set prvního baťůžku a deštníčku pro chlapečka cca 2-4 roky. Bude skvělý na nadcházející jarní / letní sezonu, perfektní na menší výlety, apod. Obojí je na motivy známého seriálu prasátkové rodinky (Peppa Pig). Batoh je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČERVENÝ batoh + deštník Peppa Pig, 3y

129 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... nabízím velice zdařilý set prvního baťůžku a deštníčku pro chlapečka cca 2-4 roky. Bude skvělý na nadcházející jarní / letní sezonu, perfektní na menší výlety, apod. Obojí je na motivy známého seriálu prasátkové rodinky (Peppa Pig). Batoh je jednokomorový, na zip, popruhy možno flexibilně nastavit. Výrazné zářivé barvy, dominuje červená. Příležitostně nošeno a používáno, avšak bez zásadních vad. Jen na přední (lesklé) straně světlé čmrkance od fixu, patrné až při detailnějším pohledu. Jinak zachovalý stav, určitě udělá ještě hodně radosti i služby dalšímu mini - majiteli. Vysoká pořizovací cena. Vše nafoceno, popsáno, zohledněno v ceně. Ihned k odeslání ! (případně nabízím osobní odběr Ostrava).
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    92

  • 8. 6. 2020, 8:50

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Červená mikina s nápisem, vel. 3 roky
MODRÁ jarní softshell bunda, vel. 6 let

Kategorie