Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherná tunika s kapucí Dunnes - M - super stav

Administrace

Nádherná tunika s kapucí Dunnes - M - super stav

370 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Parádní kousek! Je to delší bledě modrá mikina klokanka s efektní velkou kapucí a halenkovou vsadkou v podobě spodního našitého volánu a vypodložení kapuce. Moc slušivá a trendy, parádní a nevšední, opravdu originální kousek, na nikom jiném jsem ji…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherná tunika s kapucí Dunnes - M - super stav

370 Kč
Koupit
Parádní kousek! Je to delší bledě modrá mikina klokanka s efektní velkou kapucí a halenkovou vsadkou v podobě spodního našitého volánu a vypodložení kapuce. Moc slušivá a trendy, parádní a nevšední, opravdu originální kousek, na nikom jiném jsem ji neviděla :-) Barvička nádherná, blankytně modrá, taková ta baby blue, ale zachytit ji byl teda oříšek, udělala jsem snad 50 fotek a stále to není přesný... Prostě krásná nebeská modř.

Kombinace materiálů: pružná příjemná kvalitní bavlněná mikina + průsvitný lehoučký šifonový polyester. Na štítku uvedeno: 60% bavlna + 40% polyester.

Vel. uvedena 8 EU 36, řadím ale do M, vhodná je spíš pro S/M a užší L. Řiďte se prosím rozměry, měřím je vždy pečlivě a to v klidu na podložce a šířku navíc i v mírném napnutí, abyste věděla, kam vás až materiál pohodlně pustí. Délka 63 cm po konec mikiny a 74 cm po konec volánku. Rukáv od ramenního švu 17 cm. Průramky 42-47 cm, pas 44-48 cm, šířka dole v místě našitého volánku 47-51 cm.

Stav: Měla jsem ji moc ráda, nosila jsem ji na střídačku s dalšíma, ale už je mi knop. Stav je proto super, má jen žmolíčky, ale nic hrozného, odpovídají běžnému nošení a praní, mikča je stále na parádu!!!

Pošt. a balné - zásilkovna: 65,- kč.
  • 4. 12. 2023, 16:07

  • Zobrazení

    191

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásný lososový topík - vel.S - NENOŠENÝ!!!
Modrý top - boxer.tílko FB Sister - M/L

Kategorie