Zobrazit přihlášovací formulář

Žlutá či stříbrná samolepící reflexní páska

Administrace

Žlutá či stříbrná samolepící reflexní páska

79 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
... vidět a být viděn - to jsou základní předpoklady pro bezpečnost. Tato reflexní páska Vás udělá viditelnější na několikanásobně větší vzdálenost, než kdybyste byli jen v běžném oblečení. Jen malé zasvícení světla na pásku stačí k rozzáření pásky na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Žlutá či stříbrná samolepící reflexní páska

79 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... vidět a být viděn - to jsou základní předpoklady pro bezpečnost. Tato reflexní páska Vás udělá viditelnější na několikanásobně větší vzdálenost, než kdybyste byli jen v běžném oblečení. Jen malé zasvícení světla na pásku stačí k rozzáření pásky na míru dostatečně velkou, aby byla vidět a upozornila řidiče, cyklisty a jiné. Páska k nalepení se hodí doplněk pro zlepšení viditelnosti kočárků, kol, dětské tříkolky, školní brašny, na helmu či jiný předmět. Páska je dlouhá, takže ji klidně můžete nastříhat na menší kousky. Statistická data jednoznačně ukazují, že chodci, děti a cyklisté v silničním provozu podceňují viditelnost. Tím se vystavují riziku vážného dopravního incidentu. Reflexní prvky by měly být součástí oděvu chodců a zejména dětí. S reflexními prvky můžete být viditelní až na vzdálenost 200 metrů, zato v běžném oblečení budete viditelní maximálně na 60 metrů. V případě tmavého oblečení se ovšem vzdálenost snižuje jen na pouhé metry. Cena za 1 balení pásky. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

*******************************

BARVY NA VÝBĚR:
reflexní žlutá nebo reflexní stříbrná

*******************************

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz
  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Délka: 90 cm. Šířka: 2 cm.

  • 26. 4. 2024, 8:17

  • Zobrazení

    42

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

8 x BÍLÉ chrániče rohů
2x MULTIFUNKČNÍ ZÁMEK na zásuvky či dveře

Kategorie