Zobrazit přihlášovací formulář

Skořicové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým

Administrace

Skořicové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým

105 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
Skořice způsobuje místní prohřátí tkáně, tím i lokální prokrvení. Je tak zajištěno zrychlené odbourávání tukových buněk. Používáme zejména v místech výskytu tzv. pomerančové kůže. Po důkladné masáži se doporučuje určené partie těla procvičit, protože je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Skořicové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým

105 Kč
Koupit
Skořice způsobuje místní prohřátí tkáně, tím i lokální prokrvení. Je tak zajištěno zrychlené odbourávání tukových buněk. Používáme zejména v místech výskytu tzv. pomerančové kůže. Po důkladné masáži se doporučuje určené partie těla procvičit, protože je tím docíleno důkladnější prokrvení celé oblasti, a tím i rychlejší odbourávání tukových buněk.

Místní zčervenání kůže není na závadu. Látky obsažené ve skořici mohou u citlivějších jedinců vyvolat alergickou reakci. Nikdy neaplikovat na sliznice!

Návod k použití: mléko je určeno k dennímu použití a pro každý typ pleti. Aplikujte na požadovanou oblast důkladným vmasírováním. Pro dosažení maximálního účinku je vhodné oblast také důkladně procvičit. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Je vhodné nejprve si ověřit zda bude Vaše pokožka tento přípravek dobře snášet.

Originální balení: 200 ml.

Indikace byliny:
* na celulitidu
* netoxický - šetrný pro děti
* bez omezení věkem
* snadná a praktická aplikace
* bez předpisu

Kontraindikace: Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení.

Nežádoucí účinky: nejsou známy případy předávkování. Skořice je značným přírodním alergenem, proto v případě, že je Vaše pokožka vůči přírodním produktům přecitlivělá, proveďte nejprve test kožní snášenlivosti na vnitřní straně zápěstí.
  • 24. 7. 2014, 22:24

  • Zobrazení

    98

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

myGASTRONOMY parfum
HEZKÁ NOVÁ MIKINA SVĚTLE HNĚDÁ
Rosa imperial bílá

Kategorie