Zobrazit přihlášovací formulář

Kostivalové masážní mléko - Bylinné mléko s vysoký

Administrace

Kostivalové masážní mléko - Bylinné mléko s vysoký

106 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Kostivalové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým obsahem výtažku z kořene kostivalu lékařského. Kostival patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené rostlinky. Obsahuje velké množství účinných látek, z kterých nejúčinnější je alantoin, který…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kostivalové masážní mléko - Bylinné mléko s vysoký

106 Kč
Koupit
Kostivalové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým obsahem výtažku z kořene kostivalu lékařského.
Kostival patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené rostlinky. Obsahuje velké množství účinných látek, z kterých nejúčinnější je alantoin, který podporuje hojení, je vysoce účinný při léčbě zánětů a bolestech kloubů. S úspěchem je používán na bércové vředy, špatně se hojící rány, zlomeniny, popáleniny, opruzeniny a další.

Právě nejúčinnější látky obsažené v kořeni kostivalu vyvolávají přecitlivělost na sluneční paprsky, proto po použití kostivalového mléka nevycházejte na přímé slunce.

Návod k použití: mléko je určeno k dennímu použití a pro každý typ pleti. Aplikujte na bolestivé místo a důkladně vmasírujte. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Při použití na bércové vředy vtírejte do okolí otevřené rány, nikdy ne do ní. Je vhodné nejprve si ověřit zda bude Vaše pokožka tento přípravek dobře snášet. Právě nejúčinnější látky obsažené v kořeni kostivalu vyvolávají přecitlivělost na sluneční paprsky, proto po použití kostivalového mléka nevycházejte na přímé slunce.

balení: 200 ml=====106 kč
400ml===========187kč

Indikace byliny:
* Při bolestech kloubů, vazů a šlach
* podporuje hojení
* na bércové vředy a špatně se hojící rány
* netoxický - šetrný pro děti
* bez omezení věkem
* snadná a praktická aplikace
* bez předpisu

Kontraindikace: Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení.

Nežádoucí účinky: nejsou známy případy předávkování. Kostival vyvolává přecitlivělost na sluneční paprsky, proto po použití kostivalového mléka nevycházejte na přímé slunce. V
  • 15. 1. 2013, 21:07

  • Zobrazení

    82

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

GUMMI 2in1 500ml
Nové
DEDRA

GUMMI 2in1 500ml

DEOTEX vůně ZAZEN 500ml

Kategorie