Zobrazit přihlášovací formulář

Alpská směs - masážní mléko - Bylinné mléko s vyso

Administrace

Alpská směs - masážní mléko - Bylinné mléko s vyso

106 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Alpská směs - masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým obsahem kompozice horských silic. Alpská směs - masážní mléko Bylinné masážní mléko s vysokým obsahem kompozice horských silic. Je vhodné využít jej k masážím po větší fyzické zátěži. Proantokyanidy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Alpská směs - masážní mléko - Bylinné mléko s vyso

106 Kč
Koupit
Alpská směs - masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým obsahem kompozice horských silic.
Alpská směs - masážní mléko
Bylinné masážní mléko s vysokým obsahem kompozice horských silic. Je vhodné využít jej k masážím po větší fyzické zátěži. Proantokyanidy z jedlové silice se používají na tzv. “těžké nohy”, křečové žíly a únavu. Jedle, kosodřevina a tymián uvolňují horní cesty dýchací při chřipce, kašli a nachlazení. Silice mají na pokožku antiseptický účinek, prokrvují a čistí. Tím dodávají pokožce zdravý a svěží vzhled.

Použití: bylinné mléko aplikujte na čistou pokožku. Mléko je určené k masážím, pro každý typ pleti. Přírodní produkty mohou u citlivějších jedinců vyvolat alergickou reakci, proto doporučujeme nejprve provést test kožní dráždivosti. Pro zvýšení účinku kombinujte s alpským gelem.

Návod k použití: mléko je určeno k dennímu použití a pro každý typ pleti. Aplikujte důkladným vmasírováním. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Je vhodné nejprve si ověřit zda bude Vaše pokožka tento přípravek dobře snášet.

balení: 200 ml=======106,- Kč
400ml=============211,- Kč

Indikace byliny:

při svalové únavě
na těžké nohy
uvolňuje dýchání při chřipce a nachlazení
prokrvuje a čistí pokožku
snadná a praktická aplikace
bez předpisu
Nežádoucí účinky: nejsou známy případy předávkování. V případě, že je Vaše pokožka vůči přírodním produktům přecitlivělá, proveďte nejprve test kožní snášenlivosti na vnitřní straně zápěstí.
  • 29. 7. 2012, 12:49

  • Zobrazení

    94

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

GUMMI 2in1 500ml
Nové
DEDRA

GUMMI 2in1 500ml

DEOTEX vůně ZAZEN 500ml

Kategorie