Zobrazit přihlášovací formulář

Lymforegen - masážní mléko - stimuluje lymfatický

Administrace

Lymforegen - masážní mléko - stimuluje lymfatický

145 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Lymforegen masážní mléko - stimuluje lymfatický systém Lymforegen bylinná kompozice v aplikační formě mléka je možnou alternativou masážních gelů. Používá se v případech, pokud jsou (vlivem agresivního pH pokožky) gely příliš lepivé a tvoří žmolky. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lymforegen - masážní mléko - stimuluje lymfatický

145 Kč
Koupit
Lymforegen masážní mléko - stimuluje lymfatický systém

Lymforegen bylinná kompozice v aplikační formě mléka je možnou alternativou masážních gelů. Používá se v případech, pokud jsou (vlivem agresivního pH pokožky) gely příliš lepivé a tvoří žmolky.

Směs bylin stimuluje lymfatický systém, má zesilující účinek na stěny lymfatických cév a zvyšuje jejich pružnost. Pro tyto své vlastnosti se používá zejména jako podpůrný prostředek ke stimulaci lymfatického systému. Urychluje regeneraci po zvýšené fyzické zátěži. Snižuje otoky, vhodný na tzv. těžké nohy. Detoxikuje a čistí pokožku.

Balení: 200 ml====145,- Kč
400 ml==========259,- Kč

Použití: Aplikujte na bolestivé místo několikrát denně. Po aplikaci přípravku nevycházejte na přímé slunce. Přírodní produkty mohou u citlivějších jedinců vyvolat alergickou reakci. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány! Pro zvýšení účinku kombinujte s lymforegen čajem a gelem.

Ingredients (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Prunus Dulcis Oil, Polysorbate 80, Sodium Borate, Palmitic Acid (and) Stearic Acid, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Palmitate, Urea, Simmondsia Chinensis Seed Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Ceteareth-20, Ceteareth-6, Juniperus Communis oil, Aesculus Hippocastanum extrakt, Rosmarinus Officinalis oil, Eucalyptus Globulus oil, Mentha Piperita oil, Hamamelis Virginiana extrakt, Cupressus Sempervirens oil, Cymbopogon Nardus oil, Equisetum Arvense extrakt, Calendula Officinalis extrakt, Urtica Dioica oil, Rutin, Tocopheryl acetate, Polyacrylamide, Laureth-7, Rutin, Allantoin, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone
  • 1. 5. 2014, 22:01

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

GUMMI 2in1 500ml
Nové
DEDRA

GUMMI 2in1 500ml

DEOTEX vůně ZAZEN 500ml

Kategorie