Zobrazit přihlášovací formulář

Kaštanové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým

Administrace

Kaštanové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým

106 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Kaštanové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým obsahem zahuštěného extraktu kaštanu. Nejúčinnější složkou semen kaštanu je vedle flavonoidních glykosidů a třísel zejména aescin. Tato látka má zesilující účinek na cévní stěnu a zejména zvyšuje jejich…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kaštanové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým

106 Kč
Koupit
Kaštanové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým obsahem zahuštěného extraktu kaštanu.
Nejúčinnější složkou semen kaštanu je vedle flavonoidních glykosidů a třísel zejména aescin. Tato látka má zesilující účinek na cévní stěnu a zejména zvyšuje jejich pružnost. Těchto vlastností se využívá zejména k léčbě křečových žil a hemeroidů. V našem produktu je účinek aescinu násoben přídavkem rutinu. Kaštan má také účinek protizánětlivý, tlumí bolestivost kloubů a svalů. Aplikaci na křečové žíly provádějte jemným potíráním (nikdy nemasírovat!).

Bylinné mléko je pro vylepšení pocitového komfortu obohaceno o jojobový a mandlový olej.

Návod k použití: mléko je určeno k dennímu použití a pro každý typ pleti. Aplikujte na bolestivé místo jemným potíráním (nikdy nemasírovat). Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Je vhodné nejprve si ověřit zda bude Vaše pokožka tento přípravek dobře snášet.

balení: 200 ml======106,- Kč
400ml============187,- Kč

Indikace byliny:
* na křečové žíly
* na hemeroidy
* při bolestech kloubů, vazů a šlach
* netoxický - šetrný pro děti
* bez omezení věkem
* snadná a praktická aplikace
* bez předpisu

Kontraindikace: Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení.

Nežádoucí účinky: nejsou známy případy předávkování. V případě, že je Vaše pokožka vůči přírodním produktům přecitlivělá, proveďte nejprve test kožní snášenlivosti na vnitřní straně zápěstí.
Ingredients (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Prunus Dulcis Oil, Polysorbate 80, Sodium Borate, Palmitic Acid (and) Stearic Acid, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Palmitate, Urea, Simmondsia Chinensis Se
  • 27. 11. 2012, 23:22

  • Zobrazení

    79

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

GUMMI 2in1 500ml
Nové
DEDRA

GUMMI 2in1 500ml

DEOTEX vůně ZAZEN 500ml

Kategorie