Zobrazit přihlášovací formulář

Jalovcové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým

Administrace

Jalovcové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým

106 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Jalovcové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým obsahem jalovcové silice. Jalovec obecný je již po generace využíván pro své účinky na pohybový aparát. Aktivuje lymfatický systém, čímž napomáhá odstraňovat ze svalů toxické látky. Působí proti křečím ve…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jalovcové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým

106 Kč
Koupit
Jalovcové masážní mléko - Bylinné mléko s vysokým obsahem jalovcové silice.
Jalovec obecný je již po generace využíván pro své účinky na pohybový aparát. Aktivuje lymfatický systém, čímž napomáhá odstraňovat ze svalů toxické látky. Působí proti křečím ve svalech a urychluje jejich regeneraci. S úspěchem je využíván při revmatismu a dně. Jalovec má desinfekční účinky, je tedy vhodný i na péči o mastnou, citlivou a akné pleť. Napomáhá proti nespavosti, bolestem hlavy a depresím.

Přírodní produkty mohou u citlivějších jedinců vyvolat alergickou reakci.

Návod k použití: mléko je určeno k dennímu použití a pro každý typ pleti. Aplikujte na požadovanou oblast důkladným vmasírováním. Pro dosažení maximálního účinku je vhodné oblast také důkladně procvičit. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Je vhodné nejprve si ověřit zda bude Vaše pokožka tento přípravek dobře snášet.

balení: 200 ml=======106,- Kč
400ml=============211,- Kč

Indikace byliny:
* při svalové únavě – křečích
* při revmatismu a dně
* na tzv. těžké nohy (otoky nohou po zátěži)
* netoxický - šetrný pro děti
* bez omezení věkem
* snadná a praktická aplikace
* bez předpisu

Kontraindikace: Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení.

Nežádoucí účinky: nejsou známy případy předávkování. V případě, že je Vaše pokožka vůči přírodním produktům přecitlivělá, proveďte nejprve test kožní snášenlivosti na vnitřní straně zápěstí.
Ingredients (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Prunus Dulcis Oil, Polysorbate 80, Sodium Borate, Palmitic Acid (and) Stearic Acid, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Palmitate, Urea, Simmondsia Ch
  • 29. 7. 2012, 13:25

  • Zobrazení

    63

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

GUMMI 2in1 500ml
Nové
DEDRA

GUMMI 2in1 500ml

DEOTEX vůně ZAZEN 500ml

Kategorie