Zobrazit přihlášovací formulář

Oranžové cestovní golfky / kočárek Quinny Zapp

Administrace

Oranžové cestovní golfky / kočárek Quinny Zapp

1 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
... nabízím používané golfky Quinny Zapp v unisex barvě Mandarin. Jedná se o lehký a snadno ovladatelný kočárek s pětibodovými pásy, předním otáčecím kolem s možností aretace a brzdou. Výbava kočárku: na míru šitý sedák v barvě kočárku, originál černý …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Oranžové cestovní golfky / kočárek Quinny Zapp

1 199 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... nabízím používané golfky Quinny Zapp v unisex barvě Mandarin. Jedná se o lehký a snadno ovladatelný kočárek s pětibodovými pásy, předním otáčecím kolem s možností aretace a brzdou. Výbava kočárku: na míru šitý sedák v barvě kočárku, originál černý "nákupní" košík (na drobnosti) pod kočárek, přenosná taška na golfky. Tento kočárek se velice snadno složí a rozloží. Také potah lze snadno sejmout a vyčistit. Váha kočárku je okolo 7 kg a jeho rozměry ve složeném stavu jsou 65 x 28 cm. Kočárek je ideální do kufru auta, lze složit do malého obdélníku. Bude pravděpodobně velmi vyhovovat rodičům, kteří často jezdí a potřebují flexibilní, rychle rozložitelné golfky, které zaberou jen málo místa. Je vhodný i třeba do letadla. Zappky zajistí Vašemu dítěti komfortní vyjížďky již od narození. Nejsou polohovatelné. Nabízený kočárek je používaný, již tedy má kosmetické vady a provozní oděrky. Zašpinění od botek v prostoru pro nožky je na jinak zářivě oranžovém materiálu už znát, zkrátka známky běžného používání. U nás našel velké uplatnění coby druhý kočárek - cestovní do auta a rezervní (na ostatní jsme měli větší Quinny Speedi). Vše detailně nafoceno a zohledněno v ceně. Určitě ještě udělá velkou službu. Preferuji osobní odběr Ostrava, ale není problém zaslat v balíku.
  • 13. 6. 2018, 20:18

  • Zobrazení

    257

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie