Zobrazit přihlášovací formulář

Sv. modré chlapecké NEXT džíny-rifle-kalhoty, 5-6y

Administrace

Sv. modré chlapecké NEXT džíny-rifle-kalhoty, 5-6y

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
... nabízím nošené, zachovalé chlapecké džínové kalhoty ve velice líbivém, světle modrém, zlehka "šisovaném" odstínu. Jsou vhodné spíše na štíhlého chlapce. Mají slušivý, rovný střih, v pase jsou na pružnou gumu, navíc mají flexibilní posuvný pás (systém…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sv. modré chlapecké NEXT džíny-rifle-kalhoty, 5-6y

129 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... nabízím nošené, zachovalé chlapecké džínové kalhoty ve velice líbivém, světle modrém, zlehka "šisovaném" odstínu. Jsou vhodné spíše na štíhlého chlapce. Mají slušivý, rovný střih, v pase jsou na pružnou gumu, navíc mají flexibilní posuvný pás (systém guma + knoflík, viz detailní foto). Zapínání na jeden kovový knoflík v bronzovém retro stylu. Nohavice jsou ukončeny do stejně laděné gumové manžety. Materiál kalhot je o něco hrubší, jedná se o měkkou, poddajnou, avšak pevnou džínovinu, takže jsou rifle vhodné i do chladnějších dnů. Kalhoty jsou používané, prané, ale bez zásadních vad (bez děr, skvrn, žmolků). Kolena v pořádku. Konce nohavic jsou neponičeny, celkově jsou kalhoty v solidním stavu. Vše detailně nafoceno a zohledněno v ceně. Jsou skvělé třeba do školy. Ihned k odeslání !

..................................................

Materiál:
64% bavlna, 36% polyester

..................................................
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    116

  • Rozměry

    délka 60 cm, vnitřní nohavice 41 cm, pas 26 cm (x 2)

  • 9. 3. 2019, 8:26

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie