Zobrazit přihlášovací formulář

Pánské zimní lyžařské / SNB kalhoty THE NORTH FACE

Administrace

Pánské zimní lyžařské / SNB kalhoty THE NORTH FACE

799 Kč 2 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
V podstatě nové, luxusní, svrchní mat.100% nylon, technologie HyVent, nepromokavé, prodyšné, podšívka 100% polyester, 2 boční kapsy na zip, zboku na nohavicích odvětrávání na zip, nohavice uvnitř s ochranou proti sněhu, uvedená velikost L (Mens) / G …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánské zimní lyžařské / SNB kalhoty THE NORTH FACE

799 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
V podstatě nové, luxusní, svrchní mat.100% nylon, technologie HyVent, nepromokavé, prodyšné, podšívka 100% polyester, 2 boční kapsy na zip, zboku na nohavicích odvětrávání na zip, nohavice uvnitř s ochranou proti sněhu, uvedená velikost L (Mens) / G (Hommes), v reálu odpovídá L/XL, prosím, měřte, boční délka 107cm, od rozkroku 78cm, stehno 37cm, boky 64cm, pas cca 48cm, možnost regulace na suché zipy..
HyVENT™ je nepromokavý a prodyšný materiál vyvinutý a testovaný společností The North Face®, využívající tří vrstev polyuretanového zátěru. Tato technologie zaručuje vysokou prodyšnost minimálně 600 g vodní páry na m2 za 1 hod. Vysoká odolnost a nepromokavost se zkoušela v laboratořích The North Face Quality Assurance (Mullens Test). Materiál i po 20 pracích cyklech vykazoval odolnost až 20 000 mm vodního sloupce na m2. HyVent™ dělíme na dvou a třívrstvé laminace, kdy třívrstvá laminace nevyužívá volně vložené podšívky, ale vypadá jako jeden celek.
  • 18. 12. 2022, 15:45

  • Zobrazení

    479

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Pánská sportovní modrá mikina PUMA
Sportovní triko / tričko Adidas Climalite
Pánské kraťasy/šortky/plavky QUIKSILVER

Kategorie