Zobrazit přihlášovací formulář

Oranž & zelená unisex skluzavka-klouzačka, věk 3+

Administrace

Oranž & zelená unisex skluzavka-klouzačka, věk 3+

699 Kč 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
... nabízím hranou dětskou skluzavku, barvami vhodná pro holčičku i chlapce. Používána příležitostně v letní sezóně na zatravněné zahradě, mimo sezónu byla vždy pečlivě zazimována, celkově dobře udržovaná. Je bez zásadních vad či poškození, běžné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Oranž & zelená unisex skluzavka-klouzačka, věk 3+

699 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... nabízím hranou dětskou skluzavku, barvami vhodná pro holčičku i chlapce. Používána příležitostně v letní sezóně na zatravněné zahradě, mimo sezónu byla vždy pečlivě zazimována, celkově dobře udržovaná. Je bez zásadních vad či poškození, běžné opotřebení, v originální krabici. Umytá a připravena pro nového majitele. Vzhledem k velikosti preferuji osobní odběr (OSTRAVA), avšak na přání mohu zaslat kurýrem. Detailní informace a parametry od výrobce skluzavky kopíruji níže.
.................................................

Užitečné informace:
Dětská skluzavka Baby z produkce německého výrobce BIG Vaše děti velmi potěší. Je určena pro děti od 3 let, díky neutrálnímu barevnému provedení je vhodná pro kluky i holčičky. Aby se minimalizovalo riziko úrazu, skluzavka má oblé hrany a bezpečnostní protiskluzové schůdky. Jako jedna z mála dětských skluzavek, má skluzavka Baby podél schůdků zvýšené madla, což zvětšuje bezpečnost hračky. Skluzavka je provedena v jasných barvách a díky anti UV filtru, kterým je skluzavka vybavena, zůstanou barvy stejně krásné celé roky. Skluzavka Baby BIG má klouzací plochu dlouhou 118 cm, čímž je přizpůsobena samostatné hře dětí od 3 let. Jelikož skluzavka má robustní konstrukci, je mimořádně stabilní a vydrží bláznivé dětské dovádění. Díky nosnosti až 50 kg ji mohou děti používat prakticky až do doby, dokud z ní nevyrostou. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Dětská skluzavka Baby BIG je testována německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německý výrobce BIG je producent špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo výrobce BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně jako jeho výrobky.
  • Značka

    BIG BABY SLIDE

  • Velikost

    98

  • Rozměry

    klouzací plocha 118 cm, celková délka 134 cm, výška 92 cm, hmotnost cca 10 kg

  • 28. 7. 2019, 10:31

  • Zobrazení

    71

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2x triko: červené + modré, moto motiv, vel. 5y
Červená mikina s nápisem, vel. 3 roky

Kategorie