Zobrazit přihlášovací formulář

Světle modré letní džíny / rifle pro kluka 11y

Administrace

Světle modré letní džíny / rifle pro kluka 11y

59 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
... módně řešené, zajímavě střižené, velice pohodlné džíny z odlehčené tenké džínoviny, vhodné od jara do podzimu. Jsou originálně zesvětlené, jsou ve stylu tzv. "used look". Hodí se spíše na štíhlejšího hocha. Džíny jsou nošené, prané, velice oblíbené,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Světle modré letní džíny / rifle pro kluka 11y

59 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... módně řešené, zajímavě střižené, velice pohodlné džíny z odlehčené tenké džínoviny, vhodné od jara do podzimu. Jsou originálně zesvětlené, jsou ve stylu tzv. "used look". Hodí se spíše na štíhlejšího hocha. Džíny jsou nošené, prané, velice oblíbené, takže již na několika místech opravované - zašité (kolena, zadek). Vše detailně nafoceno, zohledněno v ceně. Na donošení, ale i na "frajeřinku" ještě rifle výborně poslouží, zásluhou svého dokonalého střihu jsou velice slušivé. Díky pružnému žebrovitému pasu se velmi dobře nosí a své uplatnění určitě ještě najdou. Jsou ihned k odeslání (či k osobnímu odběru - Ostrava).

.......................................

Materiál:
100% bavlna
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    146

  • Rozměry

    délka kalhot 83 cm, vnitřní nohavice 61 cm, pas 30 cm (x 2) - je velice pružný + na šňůrku, šířka stehno nejširší část 20 cm (x 2), šířka lemu u nohavice 13 cm (x 2)

  • 20. 4. 2019, 8:25

  • Zobrazení

    279

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2x triko: červené + modré, moto motiv, vel. 5y

Kategorie