Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod

Jak do dětí dostat chleba

0.0
Jak do dětí dostat chleba

Postup

Předem se omlouvám za hloupý název,ale je řekla bych výstižný.
Myslím že nějaký podrobný popis není třeba. Jen na vysvětlenou. Moje 4 letá dcera odmítala dříve jíst cokoli v čem je zrnko kmínu, prostě jí to nějak vadí, a jelikož nás letos v září čekal nástup do školky, bylo nutné okamžitě řešit, jak do ní chleba dostat aby ho neodmítala i ve školce. A tak jsem jen namazala chléb máslem a sýrem a vzala vykrajovátka na cukroví vykrájela sněhuláka, hrušku hvězdu ... a Dcerka byla tááák nadšená, že teď chleba miluje, a že ho vykrájený ve školce nedostane, jí vůbec nevadí, protože maminka doma ráda a s láskou chlebík vykrájí.. samozřejmě je možné doplnit, o šunku, zeleninu, vejce, nějak přizdobit, když jsem pořizovala fotečku pro návod, němala jsem zrovna doma zásobičky.. takže jen tak, ale od dob vykrajovaného chleba dcerka ráda sní chléb i třeba jen s máslem, což bych do ní nikdy dřív nedostala..
možná je to pro někoho hloupost a zbytečný návod,ale mě ta hloupost neskutečně pomohla a tak věřím, že by mohla pomoci i jiným maminkám..

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

anomis113 2. 11. 2012, 0:48
Tak tohle je fakt originální a úžasně jednoduchý nápad!!! Moc vám za něj děkuji, mě by to nenapadlo a taky mám problém do dětí něco dostat, co se týká jídla. Hned zítra ráno vyzkouším (Y) (Y) (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie