Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 30 návštěvníků)

HRNÍČKOVÁ DIETA

0.0
HRNÍČKOVÁ DIETA

Postup

Hrníčková dieta
OKOPÍROVANÉ Z NETU -)Má se dodržovat max 14 dní .-)
Pro tuto dietu je potřeba dodržovat tato pravidla:



1. Kupte si krásný hrníček o obsahu 150 - 200 ml. Dejte si tu práci, najděte si nějaký opravdu pěkný a klidně i drahý, prostě si udělejte radost – je tím nejdůležitějším, co budete příštích několik měsíců potřebovat. A můžete si jich koupit hned několik, nebo se můžete za každý úspěch novým hrníčkem odměnit. Nikdy a ničeho, kromě neslazené vody a čerstvé zeleniny si nesmíte vzít na jedno jídlo víc, než co se do vašeho hrnečku vejde.










2. Zapamatujete si, že musíte jíst každé 2-3 hodiny – nejdéle za 4 hodiny. Delší hladovění je velice špatné. Vzbudíte si vnitřního hlídače, velkého, černého, věčně hladového psa, který může za to, že tloustnete. Můžete ho oklamat jedině tím, že budete dodávat pravidelně stravu. On nevyhlásí poplach a vaše tělo nezačne zběsile ukládat zásoby. Naopak. Budete-li jíst opravdu takto pravidelně, velké černé psisko usne hlubokým spánkem a začne chrápat a tělo nebude ukládat vůbec nic, jen si tahat živiny.











3. Musíte hojně pít. V létě víc, protože se potíme, v zimě můžeme méně. Důležité je si uvědomit, že naše tělo začne při hubnutí vyplavovat ketolátky, které budou zamořovat organismus. Pokud bychom málo pili, budeme se cítit špatně – začne to nejspíše bolestmi hlavy. Hlídejte si pitný režim a vyplavujte škodliviny z těla.











4. Hýbejte se. Snažte se nastartovat váš metabolismus pravidelným pohybem. Ve skutečnosti stačí 40 minut 3 x týdně v odpovídající tepové frekvenci a nastartujete váš metabolismus natolik, že budete spalovat tuky i když právě nebudete běhat či šlapat na rotopedu. Dokonce budete spalovat tuky i ve spánku.










5. Neodříkejte si nic. Žádné jídlo není zakázané. Máte-li chuť na sladké, dejte si kostičku čokolády, nebo jeden bonbon. Je lepší svoji chuť na sladké včas utišit, než pak zajít do cukrárny a napráskat se šlehačkových dortů, nebo sníst celou bonboniéru. Ještě jednou: Žádné jídlo není zakázané. Nikdy ho ale nesmíte sníst víc než co se vejde do vašeho hrníčku a samozřejmě, čím je tučnější či sladší, tím méně často ho do jídelníčku zařazujeme.











6. Nejezte mimo stanovené intervaly. Ani neochutnávejte. Čím dřív si zvyknete, tím lépe pro vás. Za pár týdnů to bude pro vás absolutně bezbolestné.











7. Pečlivě žvýkejte. Užívejte si jídlo a vychutnávejte si ho. Jíte normální jídlo jako každý jiný. Nemáte žádnou dietu. Jíte totéž co ostatní, ale jíte méně. Proto si jídlo užívejte. Vychutnávejte si ho.











8. Važte se jednou týdně, svou váhu si zapisujte. Měřte se též krejčovským metrem a obvody pasu, prsou, boků, stehen a paží si taktéž zapisujte.









9. Najděte si někoho, kdo s vámi bude vaše úspěchy případné neúspěchy konzultovat a kdo vám bude držet palce. Ideální je samozřejmě někdo neutrální. Založte si třeba tady na Ženě X anonymní blog po nějakou přezdívkou blog a pište tam své zkušenosti, pocity, úspěchy a selhání. Uložte sem vaše fotky Před a Po. Pochlubte se. Stydíte-li se, můžete svůj obličej zakrýt.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

helička 20. 3. 2013, 16:39
Máte tam chybu, netvá max. 14 dní ale je dlouhodobá..... (F) asi jste to špatně okopčila :-)
renatapek 10. 1. 2011, 20:20
děkuji za radu :-$ mě velice zaujala v závěru článku poznámka blogu Žena X,tady něco takového je??? :^) Kudy tam a jak na založení? Děkuji (hello)
x x x (upraveno) 29. 11. 2010, 11:03
Dobrý den, mě dieta velice zaujala. Je to určitě o tom že se má jíst méně ale často (5xdenně malé porce). Jen by mě zajímalo zda jste už někdo vyzkoušel a zhubnul.
Verka1973 22. 1. 2010, 21:01
*-) :-o hm jen si představte vepřo,knedlo,zelo mám změřit každý zvlášť nebo dohromady :-$ :-D to bude hrnečků už se těším ^o) ^o)
sieta 11. 1. 2010, 20:09
Kolik se do hrníčku nacpe čokolády? Tabulka nebo dvě? *-)
karca90 11. 1. 2010, 20:00
asi jsem roura, ale k čemu ten hrnek??? a proč hrníčková dieta? *-) :-S
barewica 11. 1. 2010, 19:54
Asi se zeptám blbě *-) ale když je tam napsané,že se může držet max.14 dní,tak proč se tam píše,že příštích pár měsíců.... :-o Nebo aspoň v jakém intervalu se musí dělat pauzy než zase začnu ji držet znova???? :-#
Viko 11. 1. 2010, 0:49
(6) také souhlasím s Marií a Magdou ketolátky - nezdravé hubnutí tím pádem zdravotní problémy ;-)
MajaZrzka 10. 1. 2010, 20:40
Nevím, odkud je to okopírované, ale ty ketolátky jsou hrubý nesmysl :-S Vyplavování ketolátek je známkou nezdravého hubnutí :^) Při správném hubnutí se rozhodně neukazují (zjišťují se z moči).
pilarovci 10. 1. 2010, 21:49
@MajaZrzka Tak to máte nejakú divnú informáciu....pri odburávaní tukov vznikajú ketolátky a aceton-aceton vydýchame, ketolátky sa vylučujú močom. Ten tuk sa predsa nevyparí... :-$ a nezáleží na tom či hubnete "zdravo, alebo nezdravo"...jednoducho keď sa spaľujú tuky, ketolátky vznikajú.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie