(recept
si oblíbilo 148 návštěvníků)
Tvarohovo-jablečná mlska
Potřebné ingredience
těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krystal, 1 balíček prášku do pečiva, 1 vajíčko, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, vanilkový cukr, 1 lžička skořice, 3 - 4 jablka
náplň: 1- 2 tvarohy, 2 lžíce mléka, cukr podle chuti, vanilkový cukr, vajíčko
Postup přípravy
Klasická hrníčková buchta jen trošku upravená.
Ingredience na těsto zamícháme dohromady, jablíčka do těsta nastrouháme na hrubém struhadle, kdyby bylo hustší těsto přidáme mléko.
Připravíme si tvaroh a potom jen do pekáčku s pečícím papírem dáme třičtvrtě těsta, na to tvaroh a zbytek těsta. Pečeme do zlatova na 180 stupňů.
Je to jednoduché, velmi dobré a vláčné.
Ingredience na těsto zamícháme dohromady, jablíčka do těsta nastrouháme na hrubém struhadle, kdyby bylo hustší těsto přidáme mléko.
Připravíme si tvaroh a potom jen do pekáčku s pečícím papírem dáme třičtvrtě těsta, na to tvaroh a zbytek těsta. Pečeme do zlatova na 180 stupňů.
Je to jednoduché, velmi dobré a vláčné.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
11. 7. 2012, 11:25
tak toto na víkend zkusím,vypadá to moc dobře
Holy50
(upraveno)
11. 7. 2012, 10:24
mnam,určitě vyzkouším!!
ajinkaj
(upraveno)
5. 7. 2012, 21:34
Dobrý den, to je na klasický plech? a jak dlouho pečete? jsem začátečník
VeruD
(upraveno)
12. 7. 2012, 7:49
@ajinkaj
Ano je to na klasický velký plech, akorát použijte hrnek, který má cca 250 ml. Peču dorůžova. tak poznám, že je hotovo.
vampisek
(upraveno)
4. 7. 2012, 7:53
Výbornáááááá
VeruD
(upraveno)
29. 6. 2012, 9:33
Jsem moc ráda, že chutná...
eDomecek
(upraveno)
27. 6. 2012, 8:04
Veru, tak tahle buchta je naprosto luxusní , dnes jsem ji pekla k snídani a jsme nadšeni, určitě si receptík ukládám a brzy zase upeču
jumiram
(upraveno)
13. 6. 2012, 13:51
vypadá úžasně zítra upeču