Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 855 návštěvníků)

Plněná roláda z mletého masa (opět něco jednoduchého, rychlého a bez mázání nádobí :-))!

0.0
Plněná roláda z mletého masa (opět něco jednoduchého, rychlého a bez mázání nádobí :-))!

Potřebné ingredience

mleté maso, alespoň tři druhy salámu (já dávám: šunku 20dkg, salám se zeleninou 20dkg a anglickou slaninu 15 dkg), červenou a žlutou papriku nivu hořčici a někdy přidávám i párek

Postup přípravy

Mleté maso si ochuťte, jak jste zvyklé. Já přidávám rohlík trochu namočený v mléce (nyní jsem vyzkoušela místo rohlíku strouhanku a řekla bych, že je to lepší !), dvě vejce, malou na drobno nakrájenou cibuli, česnekové grilovací koření a sůl.
Připravené maso si rozprostřete na alobal potřený olejem (cca 1 cm), potřeme hořčicí a poklademe salámem, šunkou, slaninou, paprikami a nivou.
Zabalíme, položíme na plech, podlijeme vodou a pečeme. Před dopečením roztrhneme nahoře alobal a necháme povrch zezlátnout.
Při pečení nezapomeňte dále podlévat!!!
Nebo si to můžete dát do ledničky připravené na druhý den, jako já (v tom případě to, ale nepodlívejte hned, ale až to budete dávat druhý den do trouby).

Foto hotového přidám zítra poobědě. Tuto roládu si připravuji do lednice den dopředu.

Rozprostřené maso na alobalu potřeném olejem a potřené hořčicí.....

Připravené na zabalení......

.....z blízka...

.....a balíme.....

.....a balíme...

.....a balíme....

A teď už jenom celé zabalit do alobalu. Povrch potřete trochu olejem, půjde to potom lépe rozbalit.

....hotovo! Podlijeme vodou a dáme péct. Při pečení nezapomeňte dále podlévat!!!
Nebo si to můžete dát do ledničky připravené na druhý den, jako já (v tom případě to, ale nepodlívejte hned, ale až to budete dávat druhý den do trouby).

Hotové, upečené.

Dobrou chuť!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie