(recept
si oblíbilo 63 návštěvníků)
Fazolačka z Moravy
Potřebné ingredience
Fazole,cibule,slanina,česnek,klobása,nové koření,masox,pepř nemletý,bobkový list,brambor,kys.smetana
Postup přípravy
Fazole si namočíme den předem do dostatečného množství vody.Vodu slejeme a dáme vařit fazole v čisté vodě s bobkovým listem,novým kořením a celým pepřem do změknutí,V jiném hrnci si vyškvaříme na kostky nakrájenou slaninu a na ní osmažíme cibulku do zlatova,česnek a na kostky nakrájenou klobásu.Po změknutí fazolí přidáme do hrnce masox,osolíme a vsypeme osmaženou směs a polévku zahustíme na jemno nastrouhanou bramborou a povaříme.Po dovaření vmícháme kys.smetanu.S čerstvým křupavoučkým chlebem nepotřebujeme druhý chod!!!!Přeji dobrou chuť.
Tentokrát jsem přidala červenou kápii.
Tentokrát jsem přidala červenou kápii.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kamek
(upraveno)
23. 4. 2008, 20:03
Vypadá velice dobře ,už mám namočené fazole,tak vyzkouším
Edule
(upraveno)
22. 4. 2008, 12:19
Jé, tak tu taky vyzkouším. Děláte z červených nebo bílých fazolí?
idina
(upraveno)
22. 4. 2008, 12:35
@Edule
evi mám nejraději ty velké barevné,ale když nejsou ,tak je to jedno chutnají všechny
teoder36
(upraveno)
22. 4. 2008, 10:15
tak tu tedy vyzkouším už mam slinu
idina
(upraveno)
22. 4. 2008, 12:09
@teoder36
dejte vědět,někdy tam přidám ocet at má říz