Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 37 návštěvníků)

Kopačák - s postupem

0.0
Kopačák - s postupem

Potřebné ingredience

Korpus světlý olejový: 600g hrubé mouky, 400g cukru krupice, 2 prdopeče, 200g oleje, 200g vody, 6 vajec velkých nebo 8 malých (žloutky+sníh).

Krém máslový nastavovaný kaší, ochucený kapkou rumu a mletými vlašskými ořechy. Na pomazání korpusů pod marcipán krém bez ořechů. Rybízová marmeláda.

Pravý marcipán, K2.

Postup přípravy

Viz obrázkový postup. Hmotnost 3,9kg.

Formy... klasická dortová průměr 25cm + nerez miska z Ikey průměr 20cm http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30081467

Upečené korpusy.

Dolní korpus 2x prokrojený, promazaný marmeládou a krémem.

Korpus "míč" 3x prokrojený a promazaný marmeládou a krémem.

Připraveno na kabátek.

Pod plackou...

... zabaleno...

... odříznuto.

Usazen míč.

A teď ta největší legrace :o)... Díky, Dášo, vašemu muži za vzoreček !!!
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1278464

Hotovo... díky vzorečku rychlé a jednoduché, nebojte se toho!

letecky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie