(recept
si oblíbilo 171 návštěvníků)
Vánoční pečivíčko,přišlo mi majlíkem
Potřebné ingredience
Maminky tohle pečivo mi došlo majlem,posílala jsem všem co si přáli na majlík.Bohužel se mi zbořilo PC a já už je nemám uložené,takže nyní jen to co je na těhle stránkách.Omlouvám se všem co si o ně stále píšou.
Postup přípravy
Sandokanovy oči:
Kokosová hmota: 4 lžíce sušeného mléka, 4 lžíce moučkového cukru, 5 lžic kokosové moučky, 125 g ztuženého tuku. Tuk rozpustíme ve vodní lázni, přidáme ostatní suroviny a vymícháme. Ořechová hmota: 100 g strouhaných ořechů, 50 g moučkového cukru, 50 g másla, rum podle chuti. Vše smícháme, ochutíme rumem podle hustoty. Čokoláda: 5 lžic kakaa, 2 lžíce moučkového cukru, 2 lžíce vanilkového pudinku, 125 g ztuženého tuku. Tuk rozpustíme ve vodní lázni, přidáme ostatní suroviny a vymícháme. Do otvoru ve vajíčkovém platu z umělé hmoty (nebo do obalu od Kinder vajec) vložíme na dno lentilku, dáme trochu kokosové hmoty, kousek ořechové hmoty a zalijeme čokoládou. Celkem vyplníme půl důlku.
Pistáciové lístky:
Recept najdete o kousek níže. Dříve jsem je polévala bílou čokoládou, nyní jsem objevila elastickou pistáciovou polevu a musím říct, že je výborná. Lístky jsem posypala sekanými pistáciemi. Koupíte je např. v Tescu. Jsou loupané a nesolené – krásně zelené.
Kuličky z nepečené nádivky:
Zůstaly mi linecká kolečka a nádivka do košíčků (recept je níže u košíčků). Z nádivky jsem udělala kuličky, přilepila jsem je marmeládou na kolečka, namáčela v bílé čokoládě a ozdobila.
Perníkové kuličky:
Recept najdete níže.
Marcipánové mušličky:
300 g sušeného mléka, 300 g moučkového cukru, 200 g másla, 2 bílky, 2 lžíce mléka, 80 g kokosové moučky, 1-2 lžíce citronové šťávy. Zpracujeme těsto, vtlačíme do formiček mušliček vysypaných cukrem. Vyklopíme a necháme do druhého dne zaschnout. Spojujeme máslovým krémem vždy dvě k sobě a necháme trochu pootevřené. Do krému vložíme marcipánovou růžičku nebo 2 cukrářské perličky.
Skořicové dortíčky:
210 g hladké mouky, 70 g moučkového cukru, 140 g tuku, 40 g mletých ořechů, 1 lžička mleté skořice, trocha strouhané citronové kůry, 1 vanilkový cukr. Vypracujeme těsto, necháme v chladničce odpočinout. Vyválíme, vykrajujeme kolečka nebo oválky a upečeme. Polovinu koleček potřeme čokoládovou polevou a přilepíme 1/2 oloupané mandle. Kolečka slepujeme oříškovou nádivkou. Utřeme 80 g krupicového cukru se 2 žloutky, 1 vanilkovým cukrem po pěny. Přidáme 100 g mletých ořechů, 1 lžičku kyselé zavařeniny a 1/2 lžíce rumu.
Dortíčky:
150 g hladké mouky, 70 g moučkového cukru, 60 g Solamylu, 150g másla, 1 žloutek, 20 g kakaa – vypracovat těsto, vyválet, vykrajovat, upéct. Slepujeme máslovým krémem, poléváme čokoládou, ozdobíme.
Kolečka „Tatranky“:
Na upečená linecká kolečka přilepíme marmeládou kuličku z nepečeného těsta. Jemně nakrájíme 3 Tatranky (Horalky), promícháme s moučkovým cukrem, mletými ořechy, rumem a spojíme rozpuštěným ztuženým tukem (Iva, Lukana, Omega). Množství surovin si určíme podle chuti.
Karamelová kolečka s krokantem:
Linecká kolečka, karamelový krém z vařeného Salka, polité čokoládou, zdobené ořechovým krokantem.
Arašídy:
Recept je níže.
Medová kolečka s kokosem:
160 g hladké mouky, 60 g moučkového cukru, 60 g másla, 1 žloutek, 1 lžíce medu, 60 g strouhaného kokosu. Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme kolečka. Upečeme na vymazaném plechu a vychladlá slepujeme kokosovou náplní. Utřeme
Arašídy:
200 g hl. mouky, 70 g ml. cukru, 150 g tuku, 1 vejce, 2 lžíce Solamylu. Vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme, klademe na plech, potíráme rozšlehaným bílkem a sypeme drtí arašídů a kryst. cukru. Upečené slepujeme arašídovým krémem: Utřeme 100 g másla s 50 g ml. cukru a vmícháme 100 g ml. arašídů. Povrch jsem postříkala bílou čokoládou obarvenou na růžovo.
Pistáciové lístky:
325 g hl. mouky, 100 g cukru krupice, 3 vanilkové cukry, špetka soli, kůra ze dvou citronů, 2 žloutky, 200g tuku. Vypracujeme těsto, vykrajujeme lístky (trochu vyšší, neslepují se). Upečeme, polijeme bílou čokoládou (rozpustím ve vodní lázni bílou čokoládu s kouskem 100% tuku a metličkou vyšlehám) a sypeme sekanými pistáciemi a zeleným kokosem.
Košíčky s karamelem:
250 g hl. mouky, 50 g ml. cukru, 110 g tuku, 2 žloutky, 1 van. cukr. Vypracujeme těsto, plníme do formiček
a upečeme. Plníme karamelovým krémem, zdobíme strouh. čokoládou a lískovým oříškem. Karamelový krém: vaříme jednu
plechovku Salka 2 hodiny a necháme do druhého dne vychladit. Vyšleháme 250 g másla, přidáme Salko a podle chuti rum.
Pudinkové – recept viz. Pudinkové tyčinky (níže)
Pudinkové tyčinky:
650 g hl. mouky, 5 jahodových pudinků, 500 g tuku, 250 g ml. cukru, troška prášku do pečiva. Vypracujeme těsto, necháme odpočinout, přes nástavec v masovém strojku tvoříme pásky, které rádýlkem nakrájíme na stejné tyčinky. Upečeme, slepujeme marmeládou a konce máčíme v čokoládě.
Šohajky:
250 g 100% tuku rozpustíme ve vodní lázni, vmícháme 100 g kokosu a 350 g ml. cukru. Dáváme trošku do papírových košíčků, naplníme náplní – 150 g ml. ořechů, 150 g ml. cukru, 1 dl rumu, 50 g krájených rozinek – zalijeme opět bílou hmotou, ozdobíme ořechem a necháme ztuhnout.
Arašídové věnečky:
70 g nesolených arašídů, 175 g másla, 300 g hladké mouky, 100 g moučkového cukru, špetku soli, 1 žloutek – vypracujeme těsto, v masovém strojku tvoříme kroužky, upečeme, pocákáme čokoládovou polevou a pocukrujeme.
Octová kolečka:
250 g hl. mouky, 210 g tuku, 1 lžíce octu, 2 lžíce mléka, 2 žloutky – vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme kolečka s vnitřkem, upečeme, plníme máslovým krémem, polijeme čokoládou.
Kávové oválky:
200 g hl. mouky, 80 g ml. cukru, 140 g tuku, 1,5 žloutku – vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme oválky nebo kolečka, upečeme, slepujeme kávovým krémem, potřeme čokol. polevou a zdobíme ořechem nebo mandlí. Krém: utřeme 100 g másla, přidáme vychlazené ve vodní lázni vyšlehané 1 vejce a 100 g ml. cukru a trochu studené silné kávy. Já jsem použila bílou čokoládu a posypala kávou.
Košíčky Izidor:
210 g hl. mouky, 20 g kakaa, 70 g ml. cukru, 40 g ml. ořechů, 140 g tuku, skořice, citr. kůra, vanilka – vypracovat těsto, plnit maličké formičky, upéct, plnit náplní z rybíz. marmelády, 300 g ml. ořechů, 100 g ml. cukru, 1 van. cukru a rumu. Nastříkat kakaový krém a máčet v čokoládě.
Nafukovací bábovičky:
250 g kokosu, 250 g ml. cukru, ½ tuku, špetka pr. do peč. – vypracujeme těsto, plníme do formiček a pomalu upečeme. Slepujeme máslovým krémem s lineckým kolečkem, zdobíme a mírně pocukrujeme.
Babiččiny kolečka:
300 g hladké mouky, 200 g tuku, 120 g mletých ořechů, 120 g mletého cukru, trocha šťávy a kůry z citronu, 1 žloutek – vypracovat těsto, vyválet, vykrajovat kolečka, upéct, slepovat k sobě máslovým krémem, vrch polít čokoládou, ozdobit vlašským ořechem.
Laskonky:
350 g krystalu, 170 g bílků, 100 g mletého cukru, 200 g kokosu. 150 g krystalu svařit na nit. Bílky ušlehat s krystalem, přidat cukr, zlehka vmíchat mletý cukr a kokos. Krém kávový, ořechový, máslový.
Mandlové trubičky:
150 g sušeného mléka, 150 g mletého cukru, 1 lžička medu, 1 vejce, 1 žloutek, mandle nebo mandlová tresť – vypracovat těsto, tence vyválet, nakrájet obdélníčky a otočit kolem malé trubičky. Nechat zaschnout, sundat, plnit nugátovým nebo kávovým krémem.
Pařížské rohlíčky:
3 bílky a 120 g cukru krupice šleháme v páře. Pak opatrně vmícháme 150 g ml. ořechů a 1 lžíci pol. mouky. Sáčkem stříkáme na plech rohlíčky, pečeme při 110 °C. Nastříkáme krém a máčíme do čokolády. Krém: 3 žloutky šleháme nad parou se 100 g ml. cukru a 50 g čokolády na vaření. Po vychladnutí vmícháme do 125 g másla, můžeme přidat rum.
Kokosové dortíčky:
250 g hladké mouky, 100 g mletého cukru, 150 g tuku, 1 vejce, 1 vanilkový cukr, 2 lžíce kakaa – vypracujeme těsto, vyválíme,vykrajujeme zubatá kolečka, upečeme,
plníme krémem, vrch polijeme čokoládou a postříkáme bílou čokoládou. Krém: 1 a půl dl mléka svaříme s 80 g kokosu a 80 g ml. cukru, necháme vychladnout.
Vmícháme 80 g rozdrcených piškotů a rum. 100 g másla utřeme a vmícháme kokosovou hmotu.
Košíčky:
Upečené košíčky z lineckého těsta se plní nepečenou nádivkou: ml. piškoty nebo pomletý upečený korpus, kand. ovoce, rozinky, rum, krém, ořechy, citr. kůra, marmeláda (vše dělám od oka) se pomele. Namočím v čokoládě a ozdobím.
Moca oválky:
350 g másla, 600 g hl. mouky, 200 g ml. cukru, 2 žloutky, 2 vanilkové cukry, kůra z 1 citronu. Vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme oválky a upečeme. Plníme kávovým krémem (300 g másla, 240 g mletého cukru, 4 lžíce silné černé kávy). Máčíme v kávové polevě, sypeme čokoládovou rýží.
Kokosová hmota: 4 lžíce sušeného mléka, 4 lžíce moučkového cukru, 5 lžic kokosové moučky, 125 g ztuženého tuku. Tuk rozpustíme ve vodní lázni, přidáme ostatní suroviny a vymícháme. Ořechová hmota: 100 g strouhaných ořechů, 50 g moučkového cukru, 50 g másla, rum podle chuti. Vše smícháme, ochutíme rumem podle hustoty. Čokoláda: 5 lžic kakaa, 2 lžíce moučkového cukru, 2 lžíce vanilkového pudinku, 125 g ztuženého tuku. Tuk rozpustíme ve vodní lázni, přidáme ostatní suroviny a vymícháme. Do otvoru ve vajíčkovém platu z umělé hmoty (nebo do obalu od Kinder vajec) vložíme na dno lentilku, dáme trochu kokosové hmoty, kousek ořechové hmoty a zalijeme čokoládou. Celkem vyplníme půl důlku.
Pistáciové lístky:
Recept najdete o kousek níže. Dříve jsem je polévala bílou čokoládou, nyní jsem objevila elastickou pistáciovou polevu a musím říct, že je výborná. Lístky jsem posypala sekanými pistáciemi. Koupíte je např. v Tescu. Jsou loupané a nesolené – krásně zelené.
Kuličky z nepečené nádivky:
Zůstaly mi linecká kolečka a nádivka do košíčků (recept je níže u košíčků). Z nádivky jsem udělala kuličky, přilepila jsem je marmeládou na kolečka, namáčela v bílé čokoládě a ozdobila.
Perníkové kuličky:
Recept najdete níže.
Marcipánové mušličky:
300 g sušeného mléka, 300 g moučkového cukru, 200 g másla, 2 bílky, 2 lžíce mléka, 80 g kokosové moučky, 1-2 lžíce citronové šťávy. Zpracujeme těsto, vtlačíme do formiček mušliček vysypaných cukrem. Vyklopíme a necháme do druhého dne zaschnout. Spojujeme máslovým krémem vždy dvě k sobě a necháme trochu pootevřené. Do krému vložíme marcipánovou růžičku nebo 2 cukrářské perličky.
Skořicové dortíčky:
210 g hladké mouky, 70 g moučkového cukru, 140 g tuku, 40 g mletých ořechů, 1 lžička mleté skořice, trocha strouhané citronové kůry, 1 vanilkový cukr. Vypracujeme těsto, necháme v chladničce odpočinout. Vyválíme, vykrajujeme kolečka nebo oválky a upečeme. Polovinu koleček potřeme čokoládovou polevou a přilepíme 1/2 oloupané mandle. Kolečka slepujeme oříškovou nádivkou. Utřeme 80 g krupicového cukru se 2 žloutky, 1 vanilkovým cukrem po pěny. Přidáme 100 g mletých ořechů, 1 lžičku kyselé zavařeniny a 1/2 lžíce rumu.
Dortíčky:
150 g hladké mouky, 70 g moučkového cukru, 60 g Solamylu, 150g másla, 1 žloutek, 20 g kakaa – vypracovat těsto, vyválet, vykrajovat, upéct. Slepujeme máslovým krémem, poléváme čokoládou, ozdobíme.
Kolečka „Tatranky“:
Na upečená linecká kolečka přilepíme marmeládou kuličku z nepečeného těsta. Jemně nakrájíme 3 Tatranky (Horalky), promícháme s moučkovým cukrem, mletými ořechy, rumem a spojíme rozpuštěným ztuženým tukem (Iva, Lukana, Omega). Množství surovin si určíme podle chuti.
Karamelová kolečka s krokantem:
Linecká kolečka, karamelový krém z vařeného Salka, polité čokoládou, zdobené ořechovým krokantem.
Arašídy:
Recept je níže.
Medová kolečka s kokosem:
160 g hladké mouky, 60 g moučkového cukru, 60 g másla, 1 žloutek, 1 lžíce medu, 60 g strouhaného kokosu. Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme kolečka. Upečeme na vymazaném plechu a vychladlá slepujeme kokosovou náplní. Utřeme
Arašídy:
200 g hl. mouky, 70 g ml. cukru, 150 g tuku, 1 vejce, 2 lžíce Solamylu. Vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme, klademe na plech, potíráme rozšlehaným bílkem a sypeme drtí arašídů a kryst. cukru. Upečené slepujeme arašídovým krémem: Utřeme 100 g másla s 50 g ml. cukru a vmícháme 100 g ml. arašídů. Povrch jsem postříkala bílou čokoládou obarvenou na růžovo.
Pistáciové lístky:
325 g hl. mouky, 100 g cukru krupice, 3 vanilkové cukry, špetka soli, kůra ze dvou citronů, 2 žloutky, 200g tuku. Vypracujeme těsto, vykrajujeme lístky (trochu vyšší, neslepují se). Upečeme, polijeme bílou čokoládou (rozpustím ve vodní lázni bílou čokoládu s kouskem 100% tuku a metličkou vyšlehám) a sypeme sekanými pistáciemi a zeleným kokosem.
Košíčky s karamelem:
250 g hl. mouky, 50 g ml. cukru, 110 g tuku, 2 žloutky, 1 van. cukr. Vypracujeme těsto, plníme do formiček
a upečeme. Plníme karamelovým krémem, zdobíme strouh. čokoládou a lískovým oříškem. Karamelový krém: vaříme jednu
plechovku Salka 2 hodiny a necháme do druhého dne vychladit. Vyšleháme 250 g másla, přidáme Salko a podle chuti rum.
Pudinkové – recept viz. Pudinkové tyčinky (níže)
Pudinkové tyčinky:
650 g hl. mouky, 5 jahodových pudinků, 500 g tuku, 250 g ml. cukru, troška prášku do pečiva. Vypracujeme těsto, necháme odpočinout, přes nástavec v masovém strojku tvoříme pásky, které rádýlkem nakrájíme na stejné tyčinky. Upečeme, slepujeme marmeládou a konce máčíme v čokoládě.
Šohajky:
250 g 100% tuku rozpustíme ve vodní lázni, vmícháme 100 g kokosu a 350 g ml. cukru. Dáváme trošku do papírových košíčků, naplníme náplní – 150 g ml. ořechů, 150 g ml. cukru, 1 dl rumu, 50 g krájených rozinek – zalijeme opět bílou hmotou, ozdobíme ořechem a necháme ztuhnout.
Arašídové věnečky:
70 g nesolených arašídů, 175 g másla, 300 g hladké mouky, 100 g moučkového cukru, špetku soli, 1 žloutek – vypracujeme těsto, v masovém strojku tvoříme kroužky, upečeme, pocákáme čokoládovou polevou a pocukrujeme.
Octová kolečka:
250 g hl. mouky, 210 g tuku, 1 lžíce octu, 2 lžíce mléka, 2 žloutky – vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme kolečka s vnitřkem, upečeme, plníme máslovým krémem, polijeme čokoládou.
Kávové oválky:
200 g hl. mouky, 80 g ml. cukru, 140 g tuku, 1,5 žloutku – vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme oválky nebo kolečka, upečeme, slepujeme kávovým krémem, potřeme čokol. polevou a zdobíme ořechem nebo mandlí. Krém: utřeme 100 g másla, přidáme vychlazené ve vodní lázni vyšlehané 1 vejce a 100 g ml. cukru a trochu studené silné kávy. Já jsem použila bílou čokoládu a posypala kávou.
Košíčky Izidor:
210 g hl. mouky, 20 g kakaa, 70 g ml. cukru, 40 g ml. ořechů, 140 g tuku, skořice, citr. kůra, vanilka – vypracovat těsto, plnit maličké formičky, upéct, plnit náplní z rybíz. marmelády, 300 g ml. ořechů, 100 g ml. cukru, 1 van. cukru a rumu. Nastříkat kakaový krém a máčet v čokoládě.
Nafukovací bábovičky:
250 g kokosu, 250 g ml. cukru, ½ tuku, špetka pr. do peč. – vypracujeme těsto, plníme do formiček a pomalu upečeme. Slepujeme máslovým krémem s lineckým kolečkem, zdobíme a mírně pocukrujeme.
Babiččiny kolečka:
300 g hladké mouky, 200 g tuku, 120 g mletých ořechů, 120 g mletého cukru, trocha šťávy a kůry z citronu, 1 žloutek – vypracovat těsto, vyválet, vykrajovat kolečka, upéct, slepovat k sobě máslovým krémem, vrch polít čokoládou, ozdobit vlašským ořechem.
Laskonky:
350 g krystalu, 170 g bílků, 100 g mletého cukru, 200 g kokosu. 150 g krystalu svařit na nit. Bílky ušlehat s krystalem, přidat cukr, zlehka vmíchat mletý cukr a kokos. Krém kávový, ořechový, máslový.
Mandlové trubičky:
150 g sušeného mléka, 150 g mletého cukru, 1 lžička medu, 1 vejce, 1 žloutek, mandle nebo mandlová tresť – vypracovat těsto, tence vyválet, nakrájet obdélníčky a otočit kolem malé trubičky. Nechat zaschnout, sundat, plnit nugátovým nebo kávovým krémem.
Pařížské rohlíčky:
3 bílky a 120 g cukru krupice šleháme v páře. Pak opatrně vmícháme 150 g ml. ořechů a 1 lžíci pol. mouky. Sáčkem stříkáme na plech rohlíčky, pečeme při 110 °C. Nastříkáme krém a máčíme do čokolády. Krém: 3 žloutky šleháme nad parou se 100 g ml. cukru a 50 g čokolády na vaření. Po vychladnutí vmícháme do 125 g másla, můžeme přidat rum.
Kokosové dortíčky:
250 g hladké mouky, 100 g mletého cukru, 150 g tuku, 1 vejce, 1 vanilkový cukr, 2 lžíce kakaa – vypracujeme těsto, vyválíme,vykrajujeme zubatá kolečka, upečeme,
plníme krémem, vrch polijeme čokoládou a postříkáme bílou čokoládou. Krém: 1 a půl dl mléka svaříme s 80 g kokosu a 80 g ml. cukru, necháme vychladnout.
Vmícháme 80 g rozdrcených piškotů a rum. 100 g másla utřeme a vmícháme kokosovou hmotu.
Košíčky:
Upečené košíčky z lineckého těsta se plní nepečenou nádivkou: ml. piškoty nebo pomletý upečený korpus, kand. ovoce, rozinky, rum, krém, ořechy, citr. kůra, marmeláda (vše dělám od oka) se pomele. Namočím v čokoládě a ozdobím.
Moca oválky:
350 g másla, 600 g hl. mouky, 200 g ml. cukru, 2 žloutky, 2 vanilkové cukry, kůra z 1 citronu. Vypracujeme těsto, vyválíme, vykrajujeme oválky a upečeme. Plníme kávovým krémem (300 g másla, 240 g mletého cukru, 4 lžíce silné černé kávy). Máčíme v kávové polevě, sypeme čokoládovou rýží.
různé druhy
další
další
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Petra10
(upraveno)
17. 11. 2008, 20:09
poslala jsem všem,těm co se přihlásí další taky zašlu dnes nebo zítra
avonamfoh
(upraveno)
17. 11. 2008, 20:05
Sím, sím také bych prosila avonamfoh@seznam.cz. Děkujíííí
leni0323
(upraveno)
17. 11. 2008, 20:05
http://www.cukrovi.kvalitne.cz/hlavnicukr.htm vlevo dole - ukázka mých výrobků - máte tam všechno tohle cukrovíčko
mili.angel
(upraveno)
17. 11. 2008, 20:05
Dobrý večer Petro, také bych moc prosila o přeposlání receptíků na můj email mili.angel@centrum.cz . To cukrovíčko je přímo výstavní .
pavcca1
(upraveno)
17. 11. 2008, 20:04
Taky prosím o poslání na pavca.proch@seznam.cz děkuji
VaďkaC
(upraveno)
17. 11. 2008, 20:02
Hezký večer, prosím o zaslíní receptíků vladka.rc@email.cz moc Vám Peťo děkuji.. Lada
silvanek
(upraveno)
17. 11. 2008, 20:02
Dobrý večer Péti, no vypadá to nádherně , hned bych si zobla všimla jsem si , že tam máte mušličky , na které sháním receptík.Můžu Vás poprosit o zaslání všech , pokud máte tak i s fotečkama na : silva.vylicilova@seznam.cz Mockrát díky Silvie
hermos
(upraveno)
17. 11. 2008, 19:59
Dobrý večer Peto! Prosím moc o přeposlání receptíků vánočního cukrovíčka na můj email. Moc děkuju a zdravím .Martina terekova@seznam.cz
Bubalka
(upraveno)
17. 11. 2008, 19:42
Kde by se dala sehnat ta pistáciová poleva ???????
Petra10
(upraveno)
17. 11. 2008, 19:52
@Bubalka
asi by šla i jinná.
leni0323
(upraveno)
17. 11. 2008, 19:52
@Bubalka
to by mě taky zajímalo, nikde jsem ji neviděla, jedině zkusit napsat přímo té paní na níže uvedených stránkách
leni0323
(upraveno)
17. 11. 2008, 19:23
http://www.cukrovi.kvalitne.cz/hlavnicukr.htm tady máte všechno