Zobrazit přihlášovací formulář

Kšiltovka se znakem Baníku

0.0
Kšiltovka se znakem Baníku

Potřebné ingredience

Dlouho jsem se rozmýšlela,jestli ji mám vůbec dělat.Se spálenou rukou a v gumové rukavici,se moc dobře nepracuje:-)Je pro mého syna ke dvanáctým narozeninám.Zdá se mi nějaká divná,vypadá spíš, jak helma,ale Adamovi se líbila.Hlavně když je tam znak Baníku:-)

pohled ze předu...

korpus s modrým mramorováním,Adam si potrpí na pitominy...

trocha modrého krému,myslím taky někdy neuškodí....

a tady už je Adam s dortem a červenýma očima:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

JEŽEK 13. 1. 2009, 20:17
(Y) (Y)Je nádherná,ukázala jsem jí manželovi a taky nechápal.Fakt supr (clamp) (clamp) (clamp) (clamp).Manža je Baníkovec dík za inspiraci.
Anoel1 15. 1. 2009, 6:31
@JEŽEK No jo-baníkovec.... :-)Tak to je jasný.Věř tomu,že kdyby tam byla místo znaku kytka nebo třeba srdíčko,tak by se mu ale vůůůbec nelíbila :-D :-D :-DDěkuji moc za pochvalu!!! (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (L)
Eliskak 13. 1. 2009, 20:07
Peti a můžu se zeptat co že se to nepovedlo :-o Kšiltovka je perfektní lepší jsme ještě neviděla (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Anoel1 15. 1. 2009, 6:22
@Eliskak Eliško moc děkuji za pochvalu. (F) (F) (F) (F) (F)No,měla jsem představu jinou.Mohla jsem ji před potažením trochu seříznout a vzadu jsem chtěla zapínání,ale na to už nedošlo.Taky barva se mi moc nelíbí. *-) :-S
kocon (upraveno) 16. 1. 2009, 8:07
to si děláte srandu, nééééééé????????Tak to je nejdokonalejší, co jsem kdy viděla! (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Anoel1 16. 1. 2009, 7:03
@kocon Irenko,tak to mě moc těší :-$ :-$ :-$Děkuji za krásnou pochvalu (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie