(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Sýr Ementál se Stuartem Littlem
Potřebné ingredience
kakaový korpus, pomeračnový krém, pomerančový džem, mandarinky, WI
Postup přípravy
Teda doufám, že je Stuartovi podobný ??? :-))
výroba hroznového vína
výroba uší Stuarta
hotový myšák
už s přilbou
upečený korpus a odříznutá část
potáhnuto a po té jsem kosticí hloubila díry do Ementálu :-)
detail hroznového vína
detail sýru
detail Stuarta Littla
jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ajoun
(upraveno)
26. 2. 2009, 22:32
Teda Marti, to je úúúúúúúúúúúúžasný dort Myšák je dokonalý
Lupitka
(upraveno)
26. 2. 2009, 22:34
@ajoun
Radu, díky moc!!! Ty máš co povídat, už jdu honem ty Tvoje krásné výtvory maximálně pozitivně komentovat!!
MarketchenB
(upraveno)
26. 2. 2009, 22:29
Jůů..ten je krásneeej a myšák nemá chybu
Lupitka
(upraveno)
26. 2. 2009, 22:33
@MarketchenB
Marky, moc děkuji!!!