Plněná beruška + postup zdobení.....

Potřebné ingredience
List: Korpus mramorový od Dáši (onasi), vanilkový krém - základ z gustinu od Radmily (Radunna), meruňková marmeláda, mandarinky, potaženo White icing....
Beruška: Tmavý korpus od Libuše (galli), plněno jahodovým pudinkem, tvarohem a jahodami, potaženo a zdobeno White icing.....
Postup přípravy
Snažila jsem se zachytit postup u plněného dortu, tak snad to někomu k něčemu bude.....
Jinak mi držte palce, tento týden dělám první svatební...

Upečený korpus na berušku. Ve formě dutý díl, na talířku díl na přiklopení.....

Plnila jsem: puding, jahody, tvaroh, jahody, puding.....

Puding jsem udělala hodně hustý a po vychladnutí jsem dodala máslo (tolik, aby nebyl cítit pudinkový prášek) a moučkový cukr, podle chuti..
Tvaroh je smíchaný s vanilkovým a moučkovým curkem (podle chuti) a přidáno asi půl másla..
Tady je již pomazadý spodní díl vaniklovým krémem a připraveno na přiklapnutí.....

Přiklopeno.....

Připraveno na vychlazení a potažení.....

Promazaný list s mandarinkami.....

Ze stran potažený list.....

Připlácnut černý díl berušky.....

Potaženo červenou, dodělány puntíky..... Hlava je tvarovaná z punčoviny (rozdrobený korpus s krémem), potažená tělovou hmotou..... Pokochejte se nedokonalostmi - ty budou zakryté....:-)

Plešatá - aneb výroba obličeje.....

List položený na korpusu, pokrajích podložený alobalem - aby se vlnil... - autor manžel.....

Beruška na listu připravená k dodělání, už získala vlasy a klobouk.....

Nožky z formiček na lidi - ženská - :-) Vymyslel a vyrobil manžel.....

Ruka se suší, ale už drží svíčku - vyrobil a vymyslel manžel.....

Hotovo - má ještě všude alobal, ale ráno zmizí.....

.....

.....

Zezadu.....

Letecky.....

Kuk.....

Řez.....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu














































































































































































































