Klec s andulkami
Potřebné ingredience
ořechový korpus, marmeláda, pařížský krém, ananas, WI
základ těla andulky
kosticí narýhované peří, křídla a dodělaný zobák a oči
malování
upečené korpusy - jeden v menší kulaté dortové formě a druhý v misce se stejným průměrem
promazávání krémem a prokládání ananasem
celé naplněno
natřené krémem
potáhnuté + výroba zdobení (ucho navrchu jsem nechala vytvrdnout s potr. folií)
tenkými vyválenými provázky jsem přidělávala svislé dráty klece
vodorovné dráty klece
detail andulek
detail zdobení
detail barevného peří zelené andulky
peří modré andulky
pohled z vrchu
z boku
druhý bok
jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé