Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

miminka dvojčata s postupem

0.0
miminka dvojčata s postupem

Potřebné ingredience

mramorový korpus (Onasi), pudinkovo máslový krém, prokládané kompotovanými broskvemi. Potaženo: obličej domácím marcipánem (aero-orion), zbytek Lap Wonder

Postup přípravy

Dvojčata jsou docela malinká, oboje jsou z jedné dávky mramor. korpusu + trošku punčoviny (typla bych tak ani ne z půlky dávky mramoráče). Byly na oslavu narození mých synovců - dvojčecích kluků Matyho a Lukyho.

korpusy upečené v miskách (ta menší je miska z jídelní sady, ta větší je nerezovka ze sady misek)

malý bochánek 2x prořízlý a promazaný (prokládané kompot. broskvemi), potaženo domácím marcipánem. Pak jsem zapomněla fotit, takže na to jsem dala modře/zeleně obarvenou potahovku Lap Wonder a okraj dorovnala proužkem v kontrastní barvě. Poté domalovala gelovými fixami oči, vlásky a pusu. Nos je kulička z marcipánu.

"tělo" promazané a přidaný z punčoviny "krk" . Přiložila jsem vedle sebe promazanou, ale ještě nepotaženou hlavu a dělo a mezi to napatlala tu punčovinu. Pote zvlášt potáhla hlavu.

zkouška, jak to k sobě půjde

vyválená placka, obtisknutý vzor. Přenesla jsem na tělo a trošku na krajích "nařasila", jako dečku. Protože jsem to měla příliš velké a přepadávalo mi to přes podložku, ořízla jsem a přidala srdíčka v kontrastní barvě.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Katusice81 10. 5. 2010, 11:38
nádherná mimča (Y)
lubomiraeglesi 10. 5. 2010, 11:34
Pěkné miminka. (clamp) (clamp) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie