Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 74 návštěvníků)

Moje štedrovečerné menu 2006

0.0
Moje štedrovečerné menu 2006

Potřebné ingredience

Milé dievčence, všetky recepty na jednotlivé chody mám uverejnené v mojom albume na slovenskom mmb, číslo ID - 633.

Postup přípravy

Dievčence, dovoľte mi pochváliť sa fotkami z Vianočnej večere 2006. Ako píšem vyššie, všetky recepty aj s fotopostupom mám vo svojom albume.

Tradičné vianočné oplátky s mandľami, orechami, cesnakom, svetlým a tmavým medom.

Krémová vianočná rybacia polievka.

Vianočný rybací šalát s vysmážanými podkovičkami kapra.

Krabí vianočný šalát s vysmážaným kaprom.

Losos marinovaný vo víne - príloha k predchádzajúcim šalátom, pre štíhlu mamičku :-))

Francúzsky šalát.

Rybacie závitky k šalátom.

Ľahký taliansky šalát (servírovaný v pohároch na martini)

Pečené rybie filé so žĺtkovou penou, príloha varené zemiaky.

Po večeri nezaškodí domáci kávový likér z hnedého cukru.

. ... a domáci karamelový likér...

A podaktorým členom rodiny mužského pohlavia sa zmestili aj koláče. Recepty na všetky koláčiky mám vo svojom albume na slovenskom mmb, avšak bez fotopostupu - na fotenie naozaj neostával čas, robila som 20 druhov koláčov a fotoaparátu by sa v kuchyni neušlo miesto :-), jedine, že by som ho mala nalepený na hlave :-)

Vianočné prestieranie.

Dcérka Laura pri Vianočnom stole.

Štedrovečerná večera - bola som v 4. mesiaci tehotenstva, takže som zjedla (vlastne zožrala) všetko, čo mi prišlo pod ruku :-))

Vianočná tabula.

Môj malý vymyselník pri Štedrovečernej večeri.

Štedrovečerná tabula.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mila76 5. 11. 2007, 7:05
Tak tomu teda říkám hostina... (clamp) (clamp) (clamp) (F) (F),sedím u toho pomalu hodinu a jsem z toho hotová. ;-), tohle bych nezvládla i kdybych se snažila sebevíc :-) Z těch fotek dýchá tak příjemná vánoční atmosféra,že se už nemůžu dočkat,až to opravdu vypukne. (F) (vanoce) (jezisek). jste prostě [A] [A] (Y) (Y) (*) (*) a přeji Vám i Vaší rodině hodně štěstí a zdraví (flower) (flower) (hello) (hello) (F) (F) (F) |:o) |:o)
EmKa 5. 11. 2007, 9:36
@mila76 Ďakujem Jarmilka! (F) (F) (F) Aj ja sa už neviem dočkať, mám už nachystané nové menu :-$, robím každý rok iné, ale základ musím dodržať - zemiakový šalát a vysmážaného kapra, hoci to ja moc nemusím :-#, no napriek tomu ostávam verná slovenským tradíciám. Pa pa a veľa zdravia a šťastia celej Vašej rodinke, M. (F)
EmKa 4. 11. 2007, 23:08
Milé dievčence! Nakoľko nie je v mojich silách odpísať každej z Vás osobitne, tak príjmite moje veľké poďakovanie za všetky komentáriky, ktoré som si tu po čase objavila, ktoré som si niekoľkokrát prečítala a ktorým sa samozrejme veľmi veľmi teším. (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) Chystám všetko úplne sama, a ruku na srdce, dá sa to v pohode stihnúť ...... záleží na tom, aby som si všetko dobre naplánovala a zorganizovala a potom to už ide v pohode.... a veľakrát sa ešte aj nudím a rozmýšľam, čo ešte urobím.... :-P :-P :-P ale to by ma už muž vyhlásil za blbú ;-) ;-) ;-), ahojte kočky, všetky Vás pozdravujem a bozkávam! Marcela (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
citren 4. 11. 2007, 16:19
(dest)dest
kitty13 4. 11. 2007, 15:50
tomu říkám hostina. tleskáme (clamp) (clamp) (clamp) |:o) (Y) (Y) (Y). Karolína s Adelkou (X) (child6)
kaban 4. 11. 2007, 13:20
Milá Marcelo, to jste dělala sama ??? :-$ :-$ :-$ Já bych k tomu potřebovala, kromě šéfkuchaře, ještě několik pomocných sil a pak asi i kadeřnici a vizážistku, abych vypadala tak jako vy (Y) (Y) (Y) Smekám a začínám se sama nad sebou zamýšlet. Katka
karca90 4. 11. 2007, 13:11
Teda Marcelko,musím vám říct,že jsem se kochala. Koukala jsem k vám do slovenského albíčku a některé recepty i vyzkoušela.Máte vynikající ňamky, nejsem na slovenském MMB registrovaná, jinak byste ode mě dostala velikááánskou pochvalu. Nevím, kde berete inspiraci a hlavně čas. Klobouk dolů před vámi . Iveta
GÁNDUL 3. 11. 2007, 18:03
(D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) nádhera (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D)
Lenyna 3. 11. 2007, 16:42
Marelko,jste moc šikovná,Vaše stránky na Slovenské MMB navštěvuji pravidelně a již mám Vaše recepty a nápady v oblíbených (L) (L) (L)Přeji krásné Vánoční svátky Vám ,manželovi i dceruškám (pusa) (pusa) (pusa)
Zirafka.Kacka 3. 11. 2007, 11:33
Konečně jsem se taky zaregistrovala, abych mohla (Y) (Y) (Y) chválit, Marcelko jste moc šikovná, je to obrovská inspirace pro nás bez fantazie :-)
veruf 2. 11. 2007, 20:13
Moc krásná výzdoba, menu a vůbec všechno pefektně připravené (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Jste velmi šikovná (vanoce) (vanoce) (vanoce)
bobineles 1. 11. 2007, 13:18
(hello)Marcelko, to je nadhera , mam sa co ucit a hned idem kontrolovat receptiky (clamp) |:o) (Y) Zuzka
prdecek 27. 10. 2007, 23:59
Překrásné!!!!!!Z foteček dýchá vánoční pohoda. (clamp) (Y) (vanoce).Pěkná inspirace.Děkujeme.
karass 27. 10. 2007, 19:13
No to je nádhera, vše krásně ozdobené. Určitě si vezmu příklad. Díky (jezisek) (vanoce)
sulipupi 27. 10. 2007, 12:19
Holky, jen se zeptám, na natvarování toho sálatu ve tvaru ryby je potřeba nějaká forma, nebo by se ten kapřík dal vytvarovat i bez ní. Chtěla bych to zkusit, ale nevím, jak na to, aby ten salát nebyl všude kolem a talíř nebyl upatlanej ;-)
pipuška 27. 10. 2007, 12:06
Naprosto úžasné :-o :-o :-o jste opravdu šikulka (clamp) (clamp) (clamp) a nemohli bychom letos přijet k vám na štědrou večeři?? :-) :-) :-) Budu se inspirovat, papa IvčaK. (L) (L) (L) (L) (L)
soudy 27. 10. 2007, 11:22
Teda hledím na to s otevřenou pusou a skláním poklonu. Moc krásné (F) (F) (F)
Hanka :o) 23. 10. 2007, 0:42
No Marcelko, schválně se podívejte V KOLIK HODIN TENHLE KOMENTÁŘ PÍŠU!!! (comp) (palice) |-) :-) Jste naprosto neuvěřitelná, Vás by měli zakázat ;-) ;-) ;-) , ať nám ostatním neděláte gastro-mindrák (jidlo) ;-) Jste nesmírně inspirativní osoba, už nejmíň hodinu koukám na Vaše výtvory i na MMB.sk a musím říct, že něco takového jsem opravdu neviděla, klobouk dolů, máte můj obdiv a naprosto nechápu, že někdo může být tak šikovný jako vy (Y) (flower) (*) Přeju Vám ,ať ty Vaše krásné princezničky pěkně rostou a jsou zdravé a dělají Vám jen a jen radost - spokojenost doma se určitě promítne i do Vašich kulinářských počinů (clamp) . (jo a taky mě chytil obrovitánský hlad 8o| - máte mě na svědomí (tudledudle) Hanka
EVITA 1470 22. 10. 2007, 22:02
Ahoj,Marcelko,nejsem už žádná kočička,moje štědrovečerní tabule je taky do ruda a vždy moc chválená,ale tady se musím poklonit Mistrovi - jsi opravdová umělkyně a já Ti moc a moc děkuji hlavně za tu úžasnou inspiraci na servírování bramborového salátu, to je famózní nápad. [A]O vánocích budeš určitě s námi v Praze u štědrovečerní večeře a já Ti ještě jednou ze srdce děkuji.Pozdravuj holčičky,z Laury bude určitě velká kráska.....Ahoj,Atona. (G)
Monika001 21. 10. 2007, 22:54
Marcelko-smekám (X) to nemá chybu, jste šikulka!!!!!!!! (F) (F)
EmKa 16. 10. 2007, 19:59
Ahojte dievčence!!! V prvom rade Vám všetkým ďakujem za každý riadok, ktorý ste mi venovali a teším sa každému komentáru, ktorý ste mi napísali! Milionkrát ďakujem!!! Vaše komentáriky som čítala niekoľkokrát - a teda poviem Vám, to bolo móóóc fajnové čítanie K Vašim otázkam asi iba toľko, že človek stihne všetko a urobí aj nemožné, keď chce - a hlavne, ak to robí z lásky a pre ľudí, ktorých miluje... Pre mňa je to moja rodina, rodičia, sestry... Na Vianoce sa stretávame všetci a keď sa k tomu pridá aj manželova rodina, tak býva jedla aj koláčov niekedy málo A kedy všetko robím? Keď deti spia, a keď nie, tak mi staršia dcérka (necelé 4 roky) pomáha - a mladšej spievam , ak sa to dá spevom nazvať Dievčence, ešte raz Vám všetkým ďakujem a ospravedlňte ma, že neodpisujem jednotlivo každej z Vás, nie je to časovo v mojich silách Ahojte, Marcela.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie