(recept
si oblíbilo 161 návštěvníků)
Rumové maso se smetanou a hermelínem - noblesní rychlovka:-)
Potřebné ingredience
vepřové maso - plátky, 250ml šlehačky, 1 velký panák rumu, 1 lžíce sojové omáčky, 1-2 hermelíny, mouka, sůl, pepř
Postup přípravy
Maso naklepeme, okořeníme, obalíme v mouce a rychle orestujeme. Pak dáme do pekáče, zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali sojovou omáčku a velkého panáku rumu. Navrch posypeme hermelínem. Zvolna zapékáme asi hodinu. Příloha brambory na jakýkoliv způsob
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kikimama
(upraveno)
6. 12. 2009, 21:52
zítra vařím k obědu už teď se těším rum mám ráda, ale takhle s masem si to neumím představit
Denisaaa
(upraveno)
7. 12. 2009, 13:28
@kikimama
Tak jak Vám chutnalo Moc jste si tam toho rumu neužila co
arev012
(upraveno)
17. 11. 2009, 21:08
zitra koupit maso a vyzkouším
Denisaaa
(upraveno)
18. 11. 2009, 13:30
@arev012
Tak co chutnalo Vám?
kAČULINDA
(upraveno)
16. 11. 2009, 15:23
Receptík je superrrrr Dělala jsem zatím jen jednou ale chystám se zase. Moc děkuji za super recept
Denisaaa
(upraveno)
18. 11. 2009, 13:23
@kAČULINDA
Káťo děkuji za pochvalu, mám velikou radost, že Vám chutnalo
Jita K.
(upraveno)
6. 9. 2009, 14:28
Dnes vyzkoušeno a opravdu super , určitě budu dělat častěji Jitka
Denisaaa
(upraveno)
13. 9. 2009, 17:00
@Jita K.
Jitko, moc mě těší, že Vám chutnalo a že jsem Vás alespoň trochu inspirovala
Romcacek
(upraveno)
6. 9. 2009, 14:24
nemám slov
Denisaaa
(upraveno)
13. 9. 2009, 9:46
@Romcacek
Andry, mám velikáánskou radost že chutnalo
allfice
(upraveno)
3. 9. 2009, 9:50
Dnes jsem dělala na oběd a podívejte se, kolik je hodin , nevydržela jsem a jsem předčasně po obědě. Jak nemám rum ráda ani v čaji, tak tohle je fakt balada Ovšem až bude obědvati manžel, já budu jen závidět Díky a všem vřele doporučuji
Denisaaa
(upraveno)
3. 9. 2009, 13:12
@allfice
Jé děkuji za pochvalu Já dělala tenhle receptík v úterý a syn si snědl i porci na druhý den, tak jsem musela znovu přidelávat
gigounka
(upraveno)
10. 5. 2009, 12:57
Denisko, moc děkuji za super receptík oběd byl úžasný
Denisaaa
(upraveno)
11. 5. 2009, 13:32
@gigounka
Jejda, to mám velikááánskou radost, že Vám chutnalo
Bylinka1
(upraveno)
29. 3. 2009, 17:29
Poslušně hlásím,že jsme měli dneska rumové masíčko na oběd a byla to dobrotka .My dáváme normálně rum do hovězího guláše a taky to udělá takovou dobrou chuť
Denisaaa
(upraveno)
29. 3. 2009, 21:32
@Bylinka1
Jsem mooc ráda, že Vám chutnalo Jani zítra vařím guláš, tak to mám jako zkusit s tím rumem jo? To si nedovedu představit
Bylinka1
(upraveno)
29. 3. 2009, 22:51
@Denisaaa
Já dávám při konečném dochucení do guláše štamprličku rumu a taky dobrý.
Anelim2
(upraveno)
8. 1. 2009, 12:03
Tak další mooooc dobrý oběd od Dendy,právě vytažený z trouby ,je to dobrotka,dávám za 1*.
Denisaaa
(upraveno)
8. 1. 2009, 12:10
@Anelim2
Milčo, jsem mooc ráda že chutnalo Mě když někdo pochválí jídlo, tak mám hroznou radost - pro mě je totiž jídlo vším neznám lepší lék
Ankavi
(upraveno)
27. 11. 2008, 11:08
Dobrý den, tak jsem to právě dala do troby, ale místo rumu jsem dala pivo Tak uvidíme, jaké to bude díky za nápad Ivana.
Denisaaa
(upraveno)
27. 11. 2008, 13:03
@Ankavi
tý brďo, tak to dejte vědět, jak chutnalo A fakt to někdy zkuste s tím rumem, protože ten rum a ta smetana když se dají dohromady tak je to bomba
Ankavi
(upraveno)
28. 11. 2008, 1:15
@Denisaaa
Bylo to SUPER Vynikající chuť, všichni měli boule za ušima A ten rum určo zkusím, jen jsem ho neměla doma Děkuji papa! I.
Evika
(upraveno)
26. 11. 2008, 15:12
Vpadá to velice lákavě určitě vyzkouším, díky za receptík
Denisaaa
(upraveno)
27. 11. 2008, 13:11
@Evika
určitě vyzkoušejte, takhle voňavý a měkkounký masíčko jste ještě nejedla
Jirrrka
(upraveno)
8. 11. 2008, 19:14
Deniso dělala jsem dnes tenhle recept poprvé a jedním slovem fantazie!!!! Tak křehoučký vepřový jsem snad v životě nejedla!Oba chlapi se mi po tom olizovali, udělala jsem toho opravdu hodně, aby zbylo i na druhý den..ale nezbylo Díky za báječný recept!!
Denisaaa
(upraveno)
9. 11. 2008, 12:23
@Jirrrka
Jiři, jsem moc ráda, že Vám chutnalo
Leonteenka
(upraveno)
1. 11. 2008, 13:37
Denisko teda musím jen a jen pět chválu fakt výýýýborná lahůdka synovec co jí jen kuřecí tak si dokonce přidal maso.....budu všem doporučovat díky
Denisaaa
(upraveno)
1. 11. 2008, 16:16
@Leonteenka
Jé Pavli, děkuji mooc za pochvalu, jsem moooc ráda, že Vám chutnalo
aweii
(upraveno)
28. 10. 2008, 16:48
Ahoj Deni dnes jsem vařila k obědu a musím říct že je to mňaminka, dávám do oblíbených super receptík. Měj se pěkně papík
Denisaaa
(upraveno)
29. 10. 2008, 8:43
@aweii
Ahoj Evi, jsem ráda, že jsi i ty vyzkoušela tuhle dobrůtku A moc mě těší, že Vám chutnalo
cernatana
(upraveno)
26. 10. 2008, 12:35
...mňamka právě jsme to spapkali...
Koblížci
(upraveno)
26. 10. 2008, 13:35
@cernatana
My taky!! Supééér!!
Denisaaa
(upraveno)
27. 10. 2008, 15:24
@Koblížci
děkují, jsem nadšená, že i Vám chutnalo
Denisaaa
(upraveno)
26. 10. 2008, 13:26
@cernatana
jsem moc ráda, že jste si pochutnali
yaya6
(upraveno)
24. 10. 2008, 9:49
moc dobrý udělala sem to včera k obědu hned to bylo pryč.Díky za recept
Denisaaa
(upraveno)
24. 10. 2008, 12:12
@yaya6
jejku děkujííí moooooc za pochvalu
kaplerus
(upraveno)
21. 10. 2008, 20:41
Ahoj,včera uděláno a okamžitě sežráno .Manžel prohlásil,že konečně to moje vysedávání na MMB k něčemu bylo .No chápete to? Díky za úžasný recept,jo jinak já dělala kompletně v remosce!!!!!
Denisaaa
(upraveno)
21. 10. 2008, 21:27
@kaplerus
jééé to jsi mě udělala velikou radost, my to dnes měli opět taky k obědu a manžel je vždy z toho rumu úplně paf I do synátora to padalo jak do sudu
Denisaaa
(upraveno)
16. 10. 2008, 17:58
To záleží na vaši chuti - my nemusíme krkovičku, tak to dělám z kýty nebo z plecka a, tím, že tam je ta šlehajda, tak to je šťavnatý Tak dejte vědět, jestli chutnalo
setam
(upraveno)
26. 10. 2008, 10:52
@Denisaaa
Tak dělala jsem z kýty a je to fakt super!!!! Ještě nikdy se mi nepodařlo udělat vepřové tak šťavnaté. Už vím co příště uvařím tchýni.
Denisaaa
(upraveno)
26. 10. 2008, 13:26
@setam
Děkují, za pochvalu Je to zvláštní, ale příjde mě, že u jiného jídla taky nedocílím toho, aby bylo vepřové maso tak měkké jako u téhle bašty. Je to prostě zázrak
setam
(upraveno)
16. 10. 2008, 17:53
Z čeho to je dobré? Plecka , kýty, nebo krkovičky?
JKpipule
(upraveno)
3. 10. 2008, 20:14
Chci se zeptat, když to budu dělat pro děti, tak ten rum neví, nevím , jde tam moc cítit??? Jinak to vypadá mocinky lákavě
Denisaaa
(upraveno)
3. 10. 2008, 20:18
@JKpipule
Já si myslím, že za tu dobu v troubě se vypeče Bez něho by to asi nebylo ono, ale zase tak moc tam cítit není, tak dejte vědět jestli to risknete