Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Arabelčin hovězí vývar

0.0
Arabelčin hovězí vývar

Potřebné ingredience

kousek hovězího žebra na polívku, 1 cibule, mrkev, petržel, celer, stroužek česneku,2 kuličky nového koření, 5 kuliček pepře, sůl a pokud mám sušený libeček - kousek

Postup přípravy

Do hrnce dám vodu, do které přidám maso, celer a petržel na čtvrtky, koření, sůl, libeček- nebo petržel kudrnku
a vařím většinou v tlakáči asi 1 hodinu. Pak do vývaru ještě přidám 1 cibuli omytou,ale neočištěnou, a mrkev na čtvrtky a vařím ještě 5 minut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

andrea81 9. 1. 2013, 11:45
jen se chci zeptat,kolik dáváte vody a masa? děkuji
arabelka 12. 1. 2013, 15:14
@andrea81 tak 2,5 litru vody a asi 40dkg žebra hovězího
bubík4 10. 1. 2011, 18:15
:-o
arabelka 10. 1. 2011, 18:39
@bubík4 je na tom něco špatně??? *-)
tasmanka 8. 1. 2011, 16:48
(Y) (Y) (Y)
jilly 8. 1. 2011, 16:45
(Y)mnam

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie