Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 25 návštěvníků)

Arabelčin hovězí vývar s čerstvou bílou paprikou VYNIKAJÍCÍ !!!

0.0
Arabelčin hovězí vývar s čerstvou bílou paprikou VYNIKAJÍCÍ !!!

Potřebné ingredience

500g hovězího prsa, sůl, pepř, 1 bílá paprika, půl kedlubnu, 2 mrkve, 1 petržel, půl celeru,2 strožky česneku, 1 cibule i se šlupkou, petrželová nať,5 kuliček pepře

Postup přípravy

Do hrnce dáme studenou vodu, maso, sůl a 5 kuliček pepře.
Vaříme tahem - polévka musí lehce probublávat asi 2 hodiny.
Po této době přidáme všechnu omytou a na větší kousky nakrájenou zeleninu a vaříme ještě další hodinku. Po uvaření si polévku přecedíme a zeleninku pokud máte rádi můžete nakrájet na malé kousky.

Tento recept mám od své tchýňky, tímto ji děkuji, lepší polévku jsem nejedla.

Ta chuť čerstvé papriky jev ní fantastická!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a k tomu domácí nudle...prostě paráda.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

skamark 22. 3. 2012, 11:09
Dobrý den, také to dnes zkusím...
arabelka 25. 3. 2012, 15:31
@skamark tak jak chutnalo? :^)....
YILAN 28. 10. 2011, 19:17
Premyslim nad tim hovezim prsem?? *-) *-) V masne jsem pracovala, ale nic pod takovym nazvem nam nechodilo *-) *-)Mam si pod timto nazvem predstavit hovezi vemeno, nebo hovezi hrud? *-)
arabelka 29. 10. 2011, 14:16
@YILAN já to slyšela taky poprvé.Ale co přijdu pro hovězí na polívky, vždy se zeptají zda prso :-o :-o ,-) ,-) ,-) ,-).....podle mě tím myslí hruď :^)
marz 28. 10. 2011, 21:32
@YILAN asi hrud *-) *-)
M.Lenka 10. 7. 2011, 7:56
|:o) |:o) |:o) super, jednou jsem vyzkoušela a už jiný vývar nedělám. Zrovna jsem postavila hrnec na kamna, je opravdu výborný (Y) (Y)
Sophie70 9. 6. 2011, 10:22
tiež dávam do polievky aj papriku celú a keď mám doma zelí čerstvé alebo kapustu tak tú tiež a hlavne v lete dávam ešte aj zelerové listy a čerstvú sladkú paradajku (Y) (Y) (Y)
Markes 9. 6. 2011, 10:08
maminky a ta paprika se má očistit od jadýrek, nebo strčit tak jak je celá? *-) *-) *-)
arabelka 9. 6. 2011, 22:19
@Markes já ji očistím a rozpůlím :-$
janica251 28. 3. 2011, 22:30
(clamp) (clamp) (clamp)robievam i ja a môžem len ďalej odporučiť (Y) (Y) (Y) a je fantastický vývar i slepačí, kurací, tá čerstvá paprika tam robí zazraky (clamp) (clamp) (clamp)skúste dať niekedy i kapustný list (Y) (Y) (Y)
arabelka 29. 3. 2011, 10:56
@janica251 tchán je Slovák, takže ten recept asi pochází někde tam o vás (Y).A mám pocit, že někdy o zelném listě mluvil (Y) (Y) (Y) (Y) vyzkouším díky (F)
maječka22 28. 3. 2011, 21:46
JEŠTĚ JE DOBRÉ NECHAT VÝVAR VYCHLADNOUT PŘI POKOJOVÉ TEPLOTĚ,PAK ŠOUPNOUT DO LEDNIČKY A VYČKAT AŽ ZTUHNE TUK-PRO TY CO TUK NERISKUJÍ (H) NEBO JIM TO ZDRAVÍČKO NEDOVOLÍ. *-) MÁJA
arabelka 29. 3. 2011, 10:55
@maječka22 přesně to jsem včera udělala aniž bych četla váš příspěvek ,-) (F)
tchira 28. 3. 2011, 21:01
No já to takhle dělám pořád,nemá to chybu a tá vůně u vaření,mńam,bez papriky ani ránu :-p |:o) |:o) |:o) |:o) (Y) (Y) (Y) (Y)i do slepičí polívky je to supr,ještě lepší,než do hovězí!! :-$ :-$ :-$ (clamp) (clamp) (clamp)
arabelka 29. 3. 2011, 10:57
@tchira taky tak.Už kašlu na vývar rychlovka v papiňáku +o( Kdo ochutná takovou polévku ,nebude již jinou dělat (L)
pralinka66 28. 3. 2011, 20:32
Mám drobný dotaz. Co je to hovězí prso? *-)
arabelka 28. 3. 2011, 20:34
@pralinka66 tak to mají u nás pojmenované v masně *-).....kus hovězího masa s kostí :^) buď mají hovězí žebro, nebo prso.Prso má víc krásného masa
pralinka66 28. 3. 2011, 21:04
@arabelka Myslíte hrudí??? Tak to bych věděla. Ale hov prso slyším prvně.
arabelka 28. 3. 2011, 21:18
@pralinka66 asi ano , hrudí.Moc se v tom nevyznám. Ale takhle to mají psáno i na štítku s cenou .Kilo 129kaček +o( žádná sranda
plamenek 28. 3. 2011, 21:23
@arabelka To jsou asi profíci ti v masně,to je jako bych šla kupovat kuřecí lýtko.
arabelka 29. 3. 2011, 10:58
@plamenek :-D :-D :-D :-D
Pinookio 28. 3. 2011, 21:52
@plamenek :-D
vseta 28. 3. 2011, 20:28
(hello) Peti s paprikou jsem ještě nezkoušela, já ve vývaru musím mít zas rajče, ta chuť je taky hned lepší určitě brzy vyzkouším (Y)
arabelka 28. 3. 2011, 20:34
@vseta Ahojjj (hello), vyzkoušej je to fakt bomba. |Nikdy bych nevěřila, jak paprika může zlepšit polívku. RAjče? :-o to jsem taky ještě nezkusila *-) Ale opravdu se ta zelenina musí dát později.Zkoušela jsem i od začátku vaření, ale to bylo na houby.Polívka šla cítit hlavně kedlubnou +o(
vseta 28. 3. 2011, 20:39
@arabelka tak já zkusím papriku a ty zkus rajče uvidíš ten rozdíl fakt čestný pionýrský (H)
arabelka 28. 3. 2011, 20:41
@vseta ok, jsem pro (L) (L) (L)
veuda1 28. 3. 2011, 20:22
(Y) zkus to i s červenou paprikou, zrovna by mi bodla (H)
arabelka 28. 3. 2011, 20:26
@veuda1 myslíš, že bude jiná chuť? Zkoušela jsi to?
veuda1 28. 3. 2011, 20:26
@arabelka s bílou nemám zkušenosti, ale babička dávala červenou, výborná
arabelka 28. 3. 2011, 20:31
@veuda1 aha, já teda neměla zkušenosti ani s bílou. Ale jak jsem ji už několikrát vyzkoušela (Y) (Y) (Y)
marcelau 28. 3. 2011, 20:08
to je ale nádherná fotečka....., lahodí mému oku, mňam, mňam..... (hello)
arabelka 28. 3. 2011, 20:17
@marcelau mně se právě taky líbila, tak jsem se vykašlala na fotku polívky v talíři ,-) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie