(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
HORALKOVÉ PRACNY
Potřebné ingredience
4x horalky nebo tatranky
300g polohrubé mouky,
50g práškového cukru,
250g másla,
1 vejce,
práškový a vanilkový cukr na obalení
Postup přípravy
Do rozstrouhaných horalek přidáme mouku,cukr,změklé máslo a vejce a zpracujeme těsto.
Po chvíli odležení je plníme do formiček různých tvarů a na plechu ve vyhřáté troubě upečeme.Ještě horké cukroví vyklopíme z formiček a obalíme v práškovém a vanilkovém cukru :o)
DOBROU CHUŤ
Po chvíli odležení je plníme do formiček různých tvarů a na plechu ve vyhřáté troubě upečeme.Ještě horké cukroví vyklopíme z formiček a obalíme v práškovém a vanilkovém cukru :o)
DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé