Zobrazit přihlášovací formulář

První potahovaný s traktůrkem

0.0
První potahovaný s traktůrkem

Postup přípravy

Taky jsem neodolala a když jsem koukala na ty nádherné potahované dorty, které jsou k vidění tady na MMB, tak jsem se pustila i do svého prvního potahovaného. No, na výstavu to zrovna není, ale syn měl radost :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

HHaannuullee 22. 1. 2011, 21:39
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)krásné dortíky
janikk 22. 1. 2011, 21:11
Děkuju moc za pochvalu (L) , no ona fotka zkresluje a je ke mně hodně shovívavá ,-) Mě strašně baví péct dortíky, ale pro nikoho jiného než pro své děti bych to nedělala, protože tam mám pořád jistotu, že když to nevyjde, tak můžu na poslední chvíli zajet do supermarketu a koupit hotový (smich) . Budu držet palce, určitě se Vám povede (Y) a pak vyfoťte a písněte - ráda mrknu (hello)
Niina 25. 1. 2011, 23:31
@janikk :^) paní Jano, esi najdu odvahu, tak dortík ukážu :-$ :-$ :-$ A podle mě klidně můžete péct i jiným dětem, vždyť ho máte krásný (clamp) (clamp)
Niina 22. 1. 2011, 17:13
Paní Jano, kdyby můj první potahovaný dort dopadl tak, jak tento váš :-$ :-$ :-$tak si budu pískat :-) Mě se moc líbí :-) Chystám se udělat první potahový dort mamce k 55. narozeninám, tak mi držte pěsti :-) ale ten váš je opravdu pěkný a ten traktor (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie