Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Kuře z jednoho pekáče

0.0
Kuře z jednoho pekáče

Potřebné ingredience

kuře nebo kuřecí čtvrtky, brambory, jarní cibulka, sůl, grilovací koření

Postup přípravy

Brambory nakrájíme na půl kolečka a cibulku - celý svazek na kolečka. Toto promícháme se solí a grilovacím kořením. Nahoru nandáme naporcované kuře, které posypeme také grilovacím kořením. Podlejem mírně vodou, ne moc, cibulka a brambory ji také pustí. Pečeme na 180 stupňů do zlatova - cca hodinu. Je to výborné i s pórkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie