Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

ZAPEČENÉ FILÉ

0.0
ZAPEČENÉ FILÉ

Potřebné ingredience

filé, žampiony, tvrdý sýr, kečup, máslo, koření na ryby, kmín drcený

Postup přípravy

na másle a trošce oleje z obou stran rychle a lehce osmahneme filé, které jsme si předtím osolili, dochutili kořeníčkem na ryby a posypali drceným kmínem (používám, protože syn normální kmín důkladně vybírá). Do máslem vymazané zapékací mísy dáme toto filé na něj vrstvu žampionů podušených na cibulce, pak pokapeme kečupem a posypeme strouhaným sýrem. Dáme na 10 - 15 minut zapéct do trouby. Podáváme s bramborem i bramborovým salátem - na vánoce dělám obalované filé a tento recept, protože to máme všichni nejraději. Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Pospilka 1. 4. 2008, 12:21
Dobrý den Stáni, děkuji za super receptík (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F), rybička chutnala moc a moc dobře (hotdog) (hotdog) (hotdog), celá rodinka jsme si pochutnali, máme doma malé miminko, takže není moc času na vaření tak takové rychlé recepty vítám. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Hned dávám do oblíbených. Mějte se zdravím Renáta a (mamca) (child8)
KačaL 30. 3. 2008, 12:55
Dobrý den Stáňo, právě jsme dojedli filé podle Vašeho receptu, manžel je frfňa, ale dneska se mu dělaly boule za ušima (Y) (Y) (Y). Byla to opravdu mňamka (clamp) Mějte se hezky Katka (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie