(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
ZAPEČENÉ FILÉ
Potřebné ingredience
filé, žampiony, tvrdý sýr, kečup, máslo, koření na ryby, kmín drcený
Postup přípravy
na másle a trošce oleje z obou stran rychle a lehce osmahneme filé, které jsme si předtím osolili, dochutili kořeníčkem na ryby a posypali drceným kmínem (používám, protože syn normální kmín důkladně vybírá). Do máslem vymazané zapékací mísy dáme toto filé na něj vrstvu žampionů podušených na cibulce, pak pokapeme kečupem a posypeme strouhaným sýrem. Dáme na 10 - 15 minut zapéct do trouby. Podáváme s bramborem i bramborovým salátem - na vánoce dělám obalované filé a tento recept, protože to máme všichni nejraději. Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Pospilka
(upraveno)
1. 4. 2008, 12:21
Dobrý den Stáni, děkuji za super receptík
, rybička chutnala moc a moc dobře
, celá rodinka jsme si pochutnali, máme doma malé miminko, takže není moc času na vaření tak takové rychlé recepty vítám.
Hned dávám do oblíbených. Mějte se zdravím Renáta a

























nahlásit

KačaL
(upraveno)
30. 3. 2008, 12:55
Dobrý den Stáňo, právě jsme dojedli filé podle Vašeho receptu, manžel je frfňa, ale dneska se mu dělaly boule za ušima
. Byla to opravdu mňamka
Mějte se hezky Katka





nahlásit