Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Vepřový řízek s houbovou omáčkou a rýží

0.0
Vepřový řízek s houbovou omáčkou a rýží

Potřebné ingredience

Maso na vepřové řízky, trojobal, sůl, Na omáčku: žampiony, trocha vody, masox, pepř,sůl,1dc suché bílé víno, smetana jíška světlá nebo tmavá. Rýže

Postup přípravy

Řízky naklepeme osolíme obalíme v trojobalu a osmažíme. Do hrnce dáme oloupané a nakrájené na plátky žampiony ,přidáme vodu podle toho kolik bude porcí, pepř,suché bílé víno a masox. Vše povaříme nkonec přidáme smetanu a zahustíme jíškou tmavou nebo světlou. Podáváme s rýží.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie