(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
PŘÍLOHOVÁ NEBO I SAMOTNÁ RÝŽE :-P
Potřebné ingredience
rýže, cca 2 hrnky, 100g másla, střední mrkev, cibule, Podravka, voda
Postup přípravy
Nadrobno pokrájíme cibuli, najemno nastrouháme syrovou oškrábanou mrkev, zoěníme na másle a lehce orestujeme (aby to mělo pěknou barvu a vůni), pak přisypeme nepropláchnutou rýži (2 hrnky) a zlehka opečeme, pak přisypeme odravku a podlijeme studenou vodou (na hrnek rýže 1 a 1/2 hrnku studené vody).
Přivedeme k varu (nemusíme už míchat) a ztlumíme na minimum a vaříme (od bodu varu) 20minut.
Rýže je dobrá jako příloha nebo i samotná :-)
Tak mňam mlask :-P
Přivedeme k varu (nemusíme už míchat) a ztlumíme na minimum a vaříme (od bodu varu) 20minut.
Rýže je dobrá jako příloha nebo i samotná :-)
Tak mňam mlask :-P
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé