S neteřemi na chocotransferu pro bráchu a švagrovou :-))

Potřebné ingredience
mramorový korpus, jahodovo-rybízový džem, krém z čok. kaštanů a na ozdobení krém ze šlehaných bílků, oříšky, čokoládová poleva, mléčný marcipán, chocotransferová folie a bílá čokoláda
Postup přípravy
Poprvé jsem použila chocotransfer, fotka je na čokoládě pěkná, lesklá, i se ta tabulka dala pěkně okrojit, z čehož jsem měla strach. Jen nevím, jestli se do holek někdo "zakousne" :-)))

taky nevím, co mi udělá krém s marcipánem, snad to vydrží a nerozteče se to...

a tohle je můj pomocníček Betynka :-) je to prý mooooc dobré! :-)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

zverimex
(upraveno)
20. 2. 2011, 20:14
Děkuji za odpověˇ a za radu Petra

nahlásit

zverimex
(upraveno)
19. 2. 2011, 21:47
Je krásný
. Asi se zeptám hloupě, ale co je chocotransfer? Petra




nahlásit

Uďa72
(upraveno)
19. 2. 2011, 21:52
@zverimex
Je to taková folie, na kterou je zrcadlově vytištěná fotka, rozetře se na to neředěná bílá čokoláda a dá se to ztuhnout. Pak se ta nejedlá folie sloupne a zůstane obrázek
Jednou jsem vyzkoušela jedlou fotku, ale tohle se mi líbí víc. Objednala jsem si ji v prácheňské cukrárně



nahlásit

gonzar
(upraveno)
19. 2. 2011, 21:12
Krásné a pomocnice Betynka také.











nahlásit

darinka30
(upraveno)
19. 2. 2011, 19:58




nahlásit

luccka
(upraveno)
19. 2. 2011, 19:22




nahlásit

HHaannuullee
(upraveno)
19. 2. 2011, 18:47





nahlásit