(recept
si oblíbilo 115 návštěvníků)
Bebéčkový vláček do školky k svátku
Potřebné ingredience
Dvě balení Bebíček, máslové sušenky Opavia - kolečka, Diskíto hvězdičky, krém z pikaa+máslo, cukrová poleva, různé bonbónky jako náklad a hlavně spoustu trpělivosti , především pokud tvoříte s dětičkama jako já :-)
Postup přípravy
Inspiraci jsem získala od paní Lucie ID 50351, i když s její mašinkou se ta moje nedá moc srovnávat. Na detailnějších fotkách je vidět hodně nedokonalostí :-(
Druhý vagónek je poloprázdný, lentilky jsme dokupovali ještě cestou do školky ,-) Vejde se jich tam opravdu hodně.
Druhý vagónek je poloprázdný, lentilky jsme dokupovali ještě cestou do školky ,-) Vejde se jich tam opravdu hodně.
***
***
***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kathleen
(upraveno)
10. 9. 2011, 20:00
je to moc hezké,jste šikulka!
denous
(upraveno)
24. 8. 2011, 21:34
úúúžasný
Petulkaanicka
(upraveno)
25. 5. 2011, 12:53
Včera jsem podle vás dělala pro dceru do školky a obrovský úspěch. Moc děkuji za nápad a můžete se podívat jak dopadl ten můj. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=109381
katka X.
(upraveno)
9. 9. 2011, 9:00
@Petulkaanicka
oba jsou moc krásný... , taky bych chtěla vyzkoušet, ale trochu se toho bojím , jste tu samé šikulky
fiši
(upraveno)
13. 4. 2011, 22:07
Hancaa
(upraveno)
30. 3. 2011, 21:57
to skusím také syn bude mít v květnu svátek!!
Gabuza
(upraveno)
14. 3. 2011, 11:14
krásné a dětičkám pak určitě chutnalo
peke
(upraveno)
8. 3. 2011, 7:54
náádhera . To bylo určitě spousta radosti
Evčulína
(upraveno)
8. 3. 2011, 11:20
@peke
Jojo, děti doma i ve školce byly nadšené. To zahřálo po té "dřině"
ladyduchess
(upraveno)
7. 3. 2011, 23:19
to je bomba
seliga
(upraveno)
7. 3. 2011, 19:54
supéééér
kvendolinka
(upraveno)
7. 3. 2011, 19:53
dobrý večer, prosím Vás, jak se udělá ten válcovitý předek a co je to krém z pikaa? Lepíte tím cukrovým krémem? Je krásnej. Udělám ho taky. Lenka
Evčulína
(upraveno)
7. 3. 2011, 20:30
@kvendolinka
Ten válcový předek je slepený z máslových sušenek (tuším Opavia), namazaný krémem a obalený v barevných "bobečkách" Pikao je to samé jako Salko, jen s čokopříchutí, uvařím cca 1,5 hod. nechám vychladnout a následně vyšlehám s máslem (dělám od oka, odhadem na plešku pikaa cca 10-15 dkg másla). Po vyšlehání je nutné dát krém ztuhnout do lednice. Všechny spoje jsem lepila tímto krémem a následně je ještě "ozdobila" barevnou cukrovou polevou (stejná jako na perníčky: bílek, moučkový cukr a potr. barvivo).
Zrušený účet
(upraveno)
7. 3. 2011, 18:02
krásnej!
tidja
(upraveno)
7. 3. 2011, 14:53
Jůů, jéé