(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Kečupáci

Potřebné ingredience
350 ml vody, 2,5 lžičky soli, 400 g hladké mouky, 200 g celozrnné pšeničné (nebo žitné) mouky, 2 lžičky droždí, 1 lžíce octa, 2 lžíce oleje náplň : kečup, sýr
Postup přípravy
Vše dáme do pekárny (ocet dejte na druhou stranu než droždí). Zapneme program kynuté těsto. Po vykynutí vyválíme kolo, které rozdělíme na 8 dílů, na každý díl dáme kečup (trochu víc než bychom to jenom potřeli), sýr a smotáme od širokého okraje ke špičce.
Dáme péci asi na 180, 15 minut
Pokud chcete mít teplé rohlíky ke snídani, umotejte si je večer, dejte do igelit. sáčku do lednice. Ráno jen vyndáte a upečete.
Ať Vám chutná.
Dáme péci asi na 180, 15 minut
Pokud chcete mít teplé rohlíky ke snídani, umotejte si je večer, dejte do igelit. sáčku do lednice. Ráno jen vyndáte a upečete.
Ať Vám chutná.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Haraskova
(upraveno)
29. 3. 2011, 21:42
Dneska jsem je udělala na večeří,výborné
jen se po nich zaprášilo


nahlásit