(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
krůtí jatýrka od našeho tatínka-CHUTNAJÍ SKVĚLE

Potřebné ingredience
800g krůtích jater,2cibule větší,8 žampiónů,10dkg anglické,hlavička česneku,olej(sádlo),vegeta,kmín,majoránka,tochu nálevu z okurků a lžíce hořčice
Postup přípravy
Játra omyjeme a nakrájíme na větší medailonky.Na tuku orestujeme anglickou na kostičky ,přidáme cibuli na kolečka,žampiony také na kolečka,česnek a játra.Vše posypeme kmínem a asi 5-10min. dusíme až vidíme že to pustilo šťávu.Poté přidáme hořčici nálev z okurků a zbytek koření.Vložíme do rozpálené trouby a dusíme asi 30minut.Podáváme s rýží nebo bramborem či hranolkama.U nás velmi oblíbené.Chutnají báječně.Daleko lepší jak vepřové.

Takhle to vypadá po vytáhnutí z trouby.Tohle je tatínkova práce.Umí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Klekypetra
(upraveno)
6. 12. 2007, 14:23
WOW, to vypadá úúúžasně
!!! Škoda že náš tatínek taky neumí




nahlásit

Hyzule
(upraveno)
6. 12. 2007, 14:27
@Klekypetra
Manža vzkazuje,že na tom nic není.Máte mu koupit ingredience a aťvás překvapí.Je to fakt výborné.



nahlásit