Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept

květákový mišung

0.0
květákový mišung

Potřebné ingredience

květák, brambory, tatarka, vajíčka, máslo, párek cibulka, sůl a pepř, může být i vegeta

Postup přípravy

Uvaříme květák a brambory (každé zvlášť). Po uvaření, květák pomačkáme jako když se dělá bramborová kaše. Z brambor uděláme kaši a smícháme s květákem. V dalším kastrolku si uděláme vaječinu - na másle osmažíme cibulku, přidáme párek a poté osolené vajíčko (i více), můžeme do něj dát i vegetu. Uděláme vaječinu, která nebude moc hustá ale ani tekutá a smícháme ji se směsí květáku a brambor. Kdo má rád podává s tatarkou a kyselou okurkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie