Dort - variace na sýr s myškama

Potřebné ingredience
Korpus piškotový světlý z 5ti vajec. Krém pudingový a čokoládový (zašlehala jsem do základního krému rozpuštěnou čoko polevu od f. Carla). Rybízová marmeláda. Punčovina na dokončení. Marcipán podle receptu paní Zdenky R. (aero-orion) ID 79855, je super a opravdu se vyplatí sehnat si pšeničný nebo kukuřičný sirup. S medem to není ono! Barvila jsem gelovými barvami od Wiltonu. Taky můžu jenom doporučit, krásné barvy a stačí opravdu malé množství barvičky.
Postup přípravy
Myšky nebyly ani tak těžké ... jenom bych potřebovala poradit, jak to udělat, aby jim po zaschnutí neupadávaly uši :-D Já to pak potřela rumem, přidělala a ještě kosticí trošku utlačila, tak snad to bude držet ... Hlavičky jsem pro jistotu napáchla na půlku párátka :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu











