Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Vepřová játra na majoránce

0.0
Vepřová játra na majoránce

Potřebné ingredience

asi 1/2 kg vepřových jater, 1 bojón dle chuti, 1 lžíce majoránky, kousek špeku, slunečnicový olej, sůl, trocha sušeného česneku, polohrubá mouka s vodou na zahuštění

Postup přípravy

Játra očistíme a nakrájíme na kousky, orstujeme je na špeku s olejem. Zalijeme vodou, přidáme bujón, majoránku a česnek. Necháme vařit asi 20 min., zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme asi 15 min. Podle potřeby dosolíme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie