Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Roláda z vepřové panenky plněná mozzarelou a sušenými rajčaty s polentou

0.0
Roláda z vepřové panenky plněná mozzarelou a sušenými rajčaty s polentou

Potřebné ingredience

panenka, mozzarela, sušené rajčata, bazalkové pesto, provensálské bylinky (nebo jiná směs bylinek v mlýnku), olivový olej, kysaná smetana polenta, olivový olej

Postup přípravy

1. panenku podélně rozřízneme, rozklepeme na větší plát, který potřeme pestem, poklademe sušenými rajčaty a plátky mozzarely, svineme, zprudka opečeme ze všech stran na pánvi a pak i s výpekem přemístíme do pekáčku, lehce podlijeme a pečeme v troubě na cca 200 do změknutí
2. do vzniklé šťávičky přidáme nakrájená sušená rajčata, rozpustíme zbytek mozzarely a přidáme trochu kysané smetany, provaříme
3. připravíme si polentu dle návodu - cca 20 dkg polenty na 1 litr osolené vody, uvaříme,nalijeme na plech, necháme zchladnout, pak nakrájíme na obdélníčky, které smažíme v olivovém oleji (není nutné, dá se konzumovat i nesmažené)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie