Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Marcipán

0.0
Marcipán

Potřebné ingredience

Děkuji mamince Jana Č. (JanaC) ID 8240 | na Slovenském MMB za inspiraci :-)http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3125

Postup přípravy

Kamarádka leží v nemocnici s miminkem (ještě v bříšku), ale vypadá to, že už ho tam dlouho neudrží. Je teprve na začátku 7 měsíce a už jí odtekla část plodvky :-( Tak jsem jí chtěla udělat aspoň radost tímhle :-) Snad se jí bude líbit

MATHIÁSKU, HANI DRŽTE SE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Hankitacz (upraveno) 6. 1. 2008, 22:00
Mathias se drží zuby nehty, ale drží.. :-) Moc děkujeme za podporu, jsme doma a stále 2 v 1 také díky té obrovské podpoře okolí co jsme měli. Prostě jsme to museli zvládnout :-) A Mathías vzkazuje, že ten marcipán je naprostá delikatesa.. jsem mu ho poslala hned po návratu z nemocnice ;)
Jitkita 4. 1. 2008, 7:37
@Hankitacz To jsem teta moc ráda, že jste ještě 2 v 1 [A] Moc se na Mathiáska těším, ale klidně si ještě ty dva měsíce počkám :-D :-D :-D Mates, nééé že se zase poženeš ven!!!!!! (koule)
Jitule1225 9. 12. 2007, 14:38
Moc se Vám to povedlo, hlavně ta botička je nádherná, já bych to v žádném případě nedokázala. Vaší kamarádce přeji, aby vše dopadlo dobře a byli s miminkem v pořádku. (mamca) (L)
bubble 9. 12. 2007, 12:05
Moc pozdravujte svoji kamarádku a že jí držíme palečky. Mám holčičku ve 29.tt a je všechno v pořádku, v porodnici byly s námi i mladší děti a taky jsou OK. Vše dobře dopadne, ať se drží! (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie