(recept
si oblíbilo 27 návštěvníků)
Kuřecí játra s hráškem a rýží-PODLE MAMINKY ID-37048
Potřebné ingredience
POTŘEBNÉ PŘÍSADY Kuřecí játra ( někdy dělám i z krůtích jater ), olej, cibule, hrášek ( mražený nebo sterilizovaný ), lžíce kečupu, mletý nebo drcený kmín, pepř, masoxová kostka, hladká mouka na zahuštění.
Postup přípravy
POSTUP PŘÍPRAVY
Na olej si dáme spěnit cibulku, přidáme očištěná játra nakrájená na kostičky a orestujeme a dáme hrášek, tolik kolik kdo má rád. Posypeme kmínem a troškou pepře a dáme kečup a promícháme a podlejeme vodou. Podusíme tak 20 - 30 minut a přidáme masox a povaříme a zahustíme moukou nebo jíškou od Knorru.
Podáváme s rýží nebo bramborem.
Na olej si dáme spěnit cibulku, přidáme očištěná játra nakrájená na kostičky a orestujeme a dáme hrášek, tolik kolik kdo má rád. Posypeme kmínem a troškou pepře a dáme kečup a promícháme a podlejeme vodou. Podusíme tak 20 - 30 minut a přidáme masox a povaříme a zahustíme moukou nebo jíškou od Knorru.
Podáváme s rýží nebo bramborem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chrustík
(upraveno)
31. 7. 2012, 20:44
Dnes jsem vyzkoušela - docela dobré. Dala jsem víc kečupu a trochu sójové omáčky.
KRYŠOTKA
(upraveno)
5. 5. 2012, 12:37
UŽ TO VAŘÍM PO NĚKOLIKÁTÉ A MŇAM MŇAM MŇAM .JE TO ÚPLNĚ JINÉ NEŽ BEZ HRÁŠKU
elizabetka
(upraveno)
18. 8. 2011, 12:35
VÝBORNÉÉ
monikus
(upraveno)
4. 6. 2011, 0:13
minulý týden jsem zkoušela a výborné