Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 27 návštěvníků)

Kuřecí játra s hráškem a rýží-PODLE MAMINKY ID-37048

0.0
Kuřecí játra s hráškem a rýží-PODLE MAMINKY ID-37048

Potřebné ingredience

POTŘEBNÉ PŘÍSADY Kuřecí játra ( někdy dělám i z krůtích jater ), olej, cibule, hrášek ( mražený nebo sterilizovaný ), lžíce kečupu, mletý nebo drcený kmín, pepř, masoxová kostka, hladká mouka na zahuštění.

Postup přípravy

POSTUP PŘÍPRAVY

Na olej si dáme spěnit cibulku, přidáme očištěná játra nakrájená na kostičky a orestujeme a dáme hrášek, tolik kolik kdo má rád. Posypeme kmínem a troškou pepře a dáme kečup a promícháme a podlejeme vodou. Podusíme tak 20 - 30 minut a přidáme masox a povaříme a zahustíme moukou nebo jíškou od Knorru.
Podáváme s rýží nebo bramborem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chrustík 31. 7. 2012, 20:44
Dnes jsem vyzkoušela - docela dobré. Dala jsem víc kečupu a trochu sójové omáčky.
KRYŠOTKA 5. 5. 2012, 12:37
UŽ TO VAŘÍM PO NĚKOLIKÁTÉ A MŇAM MŇAM MŇAM :-) :-).JE TO ÚPLNĚ JINÉ NEŽ BEZ HRÁŠKU (L) (L)
elizabetka 18. 8. 2011, 12:35
(clamp)VÝBORNÉÉ
monikus 4. 6. 2011, 0:13
minulý týden jsem zkoušela a výborné (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie