Zobrazit přihlášovací formulář

Nápoje, drinky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Bayles...

0.0
Bayles...

Potřebné ingredience

2 Salka,0,5 litru Rumu,1 balíček mandlového pudinku,0,5 litru mléka

Postup přípravy

Uzavřené konzervy Salka vař 2 hodiny ve vodě.Nech shládnout...V tom čase uvař klasiku pudink.Nech schládnout...Vem mísu,nalij otevřené Salka,Rum a studený pudink...Nebude to vypadat valně-to mi věř-ale mixér z toho udělá mňamku jako trám...Nalij to do flašek-vyjde to na dvě půllitrovky.Přeju hezký pokec s kámoškama ;o))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sluníčko77 7. 1. 2008, 20:05
ahojki... :-) jen malinkatý dotaz nešlo by to bez rumu???asi to pak bude menší trvanlivost ale muže se dat aroma???prosím pisněte děkuji... :-| (sampus)
Bucifalek 8. 1. 2008, 9:22
@sluníčko77 Dobrý den Hani, protože jsem kojící, tak si taky nemohu dovolit rum. Řešila jsem to půllitrem převařeného mléka (kvůli trvanlivosti). Pravda, za rumem tomoc nechutná, je to sladké, ale je to mňamka :-)
Hanka V. 7. 1. 2008, 20:14
@sluníčko77 Hani určitě to půjde, ale ten rum tomu dodává tu chuť toho "alkoholu" navíc to uvařené salko je hodně husté plus hustý puding, to by nemělo s likérem nic společného, jedině to pak baštit lžičkou (Y)
Hanka V. 6. 1. 2008, 22:04
Evi já zapoměla napsat, vyzkoušela jsem ho na Silvestra a večer nebylo co pít ;-) Měla jsem strach z toho vaření Salka, dopadlo to v pohodě, horší bylo udržet se a po otevření konzervy ho nesežrat :-D :-D :-D Mňam ;-) ;-) ;-) Pak už to bylo jednoduché, a hlavně je to strašně dobré, určitě budu dělat místo vaječného koňaku, nemá to chybu (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
srandista 10. 1. 2008, 9:59
@Hanka V. To jsem ráda ,že chutnalo...Nám to taky ubejvá (Y)Mějte hezký den... (clamp)
dedkova 19. 12. 2007, 8:46
Evy, malý dotaz :-$ Včera jsem zkoušela uvařit Bailyes a ono mi to přes noc v ledničce neztuhlo :-( Uvařeno přesně podle návodu, kde se stala chybička??? 8o| 8o| ;-) ;-) ;-)
srandista 6. 1. 2008, 21:28
@dedkova Pmlouvám se za pozdní odpo,ale chybička není nikde-ono to nemá být husté jako vaječný likér,ale má to dostat takovou konzistenci hladkou a řídší než vaječňák.Takže klidně požívat a těšit se z prima večera (Y)
Jandulka 16. 12. 2007, 21:47
Tak tady se opravdu musím přidat k diskusi. Přesně podle tohoto receptu dělám každý rok a je to bezkonkurenční likérek¨ (Y)
srandista 17. 12. 2007, 10:32
@Jandulka taky tak...je to mňamka a dobře se u toho sedí.....pěkné Vánoce (banky)
SAARKAA 26. 12. 2007, 21:30
@srandista Evi taky jsem ho udělala podle vašeho receptu a je to naminka veliká (clamp)
wicht 14. 12. 2007, 8:10
holky, já jsem to dělala včera a dala jsem to do lednice a mě to nějak zhoustlo... *-) *-) je to normální?
srandista 16. 12. 2007, 20:35
@wicht Je to normální....A chutnalo? (D)
mmili 14. 12. 2007, 6:06
Znám je to výborné, ale já ještě do toho všeho přidávám uvařený šálek instantní kávy!!! (D)
srandista 16. 12. 2007, 20:36
@mmili Jak velký je ten šálek-že bych to zkusila trochu jinak? (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie