Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Pštrosí vejce

0.0
Pštrosí vejce

Potřebné ingredience

- netučné hovězí maso - česnek - vejce syrová - vejce vařená na tvrdo - voda - sůl - pepř - polohrubá mouka - mletý kmín - majoránka

Postup přípravy

1) Netučné hovězí maso nameleme hodně na jemno
- přidáme syrová vejce, trochu vody, trochu polohrubé mouky, sůl, čerstvě namletý pepř 4 barev, majoráku, mletý kmín, česnek a sůl a důkladně promícháme

2) Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme

3) Vezmeme kousek mletého masa, do kterého "zabalíme" jedno vejce na tvrdo.

4) Takto zabalená vejce poskládáme na pekáč, podlejeme trochou vody a pečeme.

5) Pro zlepšení chuti můžeme pekáč vyložit slaninou a na slaninu položit vejce a péct.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie