(recept
si oblíbilo 84 návštěvníků)
Zapečený květák
Potřebné ingredience
1 květák, 500g brambor, 200g šunky (nemusí být), 300g žampionů, 1 mozzarella, 150g eidamu, olivový olej, sušený česnek, sůl, pepř, smetana
Postup přípravy
Do vymazané zapékací mísy navrstvíme růžičky květáku, posolíme, posypeme nakrájenou šunkou, plátky žampionů a kousky mozzarelly. Navrch přikryjeme vrstvou brambor na plátky, které posolíme a pokapeme olivovým olejem. Zalijeme smetanou a pečeme asi 60 min. na 200°C. Před dopečením posypeme strouhaným eidamem.
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
dzina
(upraveno)
8. 9. 2017, 10:15
výborné
anaba
(upraveno)
2. 8. 2017, 14:23
vyzkouším,díky
Nadys
(upraveno)
2. 8. 2017, 11:45
laskonka333
(upraveno)
14. 10. 2013, 12:21
ajinkaj
(upraveno)
14. 10. 2013, 12:02
Musím říct, že je to opravdu vynikající. Jen jsem neměla šunku, tak jsem dala půlku vepřové koncervy a místo žampiónů mrkev ( houby syn nejí a mrkev zbožňuje) a pochutnali jsme si oba. Je to opravdu výborný nápad a neskutečně "žrací" pochoutka. MOc děkuji za recept. Andrea
coby
(upraveno)
20. 4. 2012, 13:44
Vyzkouším, vypadá to náramně, jen nevím ten květák se dává syrový či vařený?
li.za.rd
(upraveno)
20. 4. 2012, 14:01
@coby
Dávala jsem syrový. Brambory jsou také syrové, to se udělá akorát spolu
janlen
(upraveno)
20. 4. 2012, 9:49
výborné, rychlé a jednoduché!!!!
Blandda
(upraveno)
3. 10. 2011, 12:31
I já neodolala...a musím chválit...... ...skvělý,rychlý............ budu dělat vícekrát
xelix
(upraveno)
22. 9. 2011, 21:55
TAK JSEM NEODOLALA A TAKÉ JSEM ZKUSILA, NECHTĚLO SE MI KVĚTÁK OBALOVAT A DĚLAT KLASIKU, TAK MĚ ZAUJAL VÁŠ RECEPTÍK A MUSÍM ŘÍCT ŽE JSEM BYLA PĚKNĚ NAŠTVANÁ JÁ SE TADY CELÝ TÝDEN DŘU SE CVIČÍM ABYCH NĚCO SCHODILA A PAK UVAŘÍM TAKOVOU TO VÝBORNOU BOMBU A SKORO CELÝ PEKÁČ JSEM SLUPLA SAMA JE TO OPRAVDU SUPER RECEPTÍK A JSEM RÁDA ŽE JSEM HO TADY NAŠLA HNED JSEM ZAŘADILA MEZI OBLÍBENÉ RECEPTÍKY . AKORÁD JSEM MÍSTO MOZARELKY DALA EMENTÁL. DÍÍÍKY MOC ANNA
li.za.rd
(upraveno)
23. 9. 2011, 10:20
@xelix
Děkuji za pochvalu Já také nerada obaluju...
Šárylka
(upraveno)
19. 9. 2011, 19:01
Nonono,tak to vypadá moc dobře a zítra jdu do toho.Už teď bych to nejradši měla na talíři,jakou mám na to chuť:
janulynka
(upraveno)
31. 8. 2011, 21:15
Dnes jsem zkusila a je to opravdu mňamka
Vera N
(upraveno)
26. 8. 2011, 23:53